Ukrainian Calgary
-
Дякую🥰
-
Дякую за інформацію
-
Так, я робила, та вже отримала
-
Доброго дня хто зможе підказати хороші італійські ресторани в Калгарі, шукаю роботу, 7 років працював в різних піцеріях, 3 роки був власником ресторану
-
З безкоштовним таких не знаю. Але, я знайшла у Фейсбуці
-
Доброго дня,цікавить таке питання, можливо хтось із цим стикався. Моему чоловіку потрібно пройти медичний огляд для водійського посвідчення першого класу. У нашого сімейного лікаря немає вільного часу. Таке питання чи можливо пройти в будь- якій іншій клініці ?
-
Друзі всім привіт! Поки маю трохи вільного часу і пікап, можу запропонувати допомогу з переїздом або доставкою. Пікап не дуже великий але і не малий) За свої послуги грошей не беру, тільки кільканадцять доларів на бензин в авто. Якщо комусь потрібна допомога - пишіть в особисті повідомлення, погодимо дату/час, маршрут і розміри вантажу. Всім гарного настрою !
-
Я так гадаю що і нам пригодиться ,так що вибачте 🙂
-
5й пункт Можна за вас отримати😅??
-
Доброго дня.Ми з родиною плануємо переїхати до Канади.Вибрали місто Калгарі.У мене є багато питань.Буду вдячний за відповідь. 1.Чи можна знайти житло для родини з трьох осіб до 1700cad? 2.Скільки коштує дитячий садочок ?за цілий день ,пів дня. 3.Не зрозуміло з водійським посвідченням.Воно дійсне ?Коли треба міняти ?чи це важко? 4.Якщо тільки приїдемо,зможемо од разу зняти квартиру або дім ,без кредитної карти та праці ? 5.Чи хтось допоможе отримати одноразову фінансову допомогу? Дякую всім хто дасть хоч якусь відповідь ,хочаб на декілька запитань
-
Забув уточнити як в Канаді рахують , 2 кімнатна квартира це дві окремі кімнати ,чи це одна кімната і кухня разом з вітальнею ?
-
Галина Міллер. Miller immigration law firm. Задайте в пошуку і Вам відкриється інформація. Вона україномовна і англомовна
-
1. Ми знімаємо за 1600 в пішій доступності від центру 2к квартиру 2. Як який від 200$ за пів дня повне убожество до 950$ за цілий день з хорошими умовами (це те що я зустрічала, промоніторивши 40 садків) 3. Обмінюють у співвідношення один до одного: ви їм українське, вони вам канадське 4. Ми так зняли, але не прям відразу а через тиждень, тиждень жили тимчасово, знімаючи на арбнб 5. Це нескладно, є детальна покрокова інструкція українською мовою зі скрінами, але якщо будуть проблеми - точно хтось допоможе