Ukrainian Calgary
-
Доброго дня можливо хтось стикався з сутуацією.Хотіла зарегиструватися в Alberta health records там потрібна веретефікація через водійські права або карта Альберти ,ну зрозуміло що в мене їх не має.Як ще можна підтвердити щоб побачити результати ?можливо хтось вже робив .тому що лікар сказав що я можу їх дивитися онлайн.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка як записатися до гінеколога та може хтось знає хорошого?
-
Чи є тут хтось з бандуристів в Калгарі напишіть в пп маю декілька питань! дякую
-
Привіт Всі хто подава 18 квітня на заміну прав, чи вже отримали пластик? Поділіться будь ласка🙏🏻
-
Підкажіть будь ласка, хтось заповнював таку форму?
-
Boardwalk
-
Я заповнювала
-
Підскажіть, на якому сайті ви знайшли постійне житло?
-
Та quadreal
-
Якщо так то напевно найпростіший варіант буде як вище згадали boardwalk - це керуюча компанія декількох будівель в Калгарі
-
Ви новоприбулий?
-
Так звичайно, але якщо плануєте робити водійське посвідчення то не варто, потім будуть проблеми так як не можна мати одночасно два документи.
-
Просто в волмарте уже ни раз спрашивали про айди, чтоб бонус дать или что-то подобное
-
Здравствуйте, а что реально просто с ворк премит получить тут айди?
-
Це дурна тактика в них продаж кредитної картки
-
Вони хочуть вас підписати на кредитну картку
-
О, спасибо большое
-
Всі аж три рази які я був в волмарті - три з них просили айді оформити кредитну картку яка дає знижку на першу покупку
-
Спасибо большое, а то я тогда вообще не совсем поняла что они имели ввиду, а очередь была 😂
-
А, кринж
30 Jan 2023, 02:45
7257/36633
about 5 hours ago