Ukrainian Calgary
-
Доброго дня! Збираємось сім‘єю з України до Калгарі, підкажіть будьласка, з чого почати підготовку, де почитати інфу?
-
1. Матрас розмір double В хорошому стані Ціна 70 дол Можлива доставка 2. Матрас розмір double В хорошому стані Ціна 70 дол Можлива доставка 3. Матрас розмір queen В хорошому стані Ціна 80 дол Можлива доставка
-
І підкажіть, будьласка, ресурси доя пошуку роботи та житла, дякую!
-
Привіт усім Якщо комусь потрібні послуги перукаря звертайтеся Моя дружина перукар зі стажем Telegram 0638562421 Або пишіть мені Район DT
-
Так
-
Всім привіт, від файдо маю пропозицію 39$ за 20 гіг для нових користувачів, якщо цікаво пишіть в пп Локація: Market mall
-
Права зробив в 2011 році
-
Народ, така ситуація. Довелось колись пожити кілька років в Криму, зробив там права. Користуюсь ними до сих пір. Але коли намагався зробити підтвердження, мені сказали, що таких прав в базі немає. Тому біда.. чи поміняють їх в Канаді? Чи треба заново проходити автошколу? Якщо треба, то скільки це коштує в Калгарі. Дякую
-
Хтось знає чи є в Калгарі школи водіння за 8 місяців?
-
Всім привіт Ситуація наступна: купив квиток до Калгарі, але не маю можливості полетіти з деяких причин, тому можу комусь продати(за яку ціну брав, за таку віддам) Квиток на 13.05.2023 Виліт з Варшави, пересадка в Парижі(близько 6 годин очікування) і потім кінцева Калгарі. Квиток економ класу, у вартість входить багаж(до 23кг) Ціна квитка 900 канадських доларів
-
Если вы планируете жить в отеле не больше 2 недель то можете оформить хелс карту она делается 3 месяца просто потом поменяйте место жительства в любом реджестри перед выездом и все. Мед осмотр тоже можно проходить или хотя-бы записаться на приём есть клиники где нужно ждать долго самой записи.