Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Calgary

Ukrainian Calgary

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
36.8k Posts 4.3k Posters 110.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ruslan
    wrote on last edited by
    У вас вже мав бути лікар який ставив діагноз чи лікування. Ви вже маєте знати в які періоди потрібно проходити обстеження. Нажаль зовсім не знаю як з цим в Канаді, можливо є якісь спеціальні програми по лікуванню. Хоч тут і відмовляють вас від прибуття в Канаду, та маю знайому яка з двома дітьми вже півроку в Канаді і справляється, правда діти здорові і шкільного віку і вона приїхала з певною сумою. Тому, не все так погано як кажуть. Все в порівнянні і в очікуваннях
    1 Reply Last reply
    0
  • t338359396T Offline
    t338359396T Offline
    Марина Митева
    wrote on last edited by
    Как вариант можно еще сохранить все чеки , и попробовать оформить возврат средств , но это уже в следующем году будет
    1 Reply Last reply
    0
  • t338359396T Offline
    t338359396T Offline
    Марина Митева
    wrote on last edited by
    Вам нужно будет ждать страховку недель 5-6 , без этого все приемы будут платными Сначала семейный врач около от 70 до 150 cad за приём , потом анализы , которые здесь за один от 30 cad ( в зависимости от того сколько их нужно задать ) И непосредственно прием у Онколога тоже платный , сколько не смогу сказать , потому что например меня к гинекологу по беременности без хелс карты не хотели отправлять потому что сказали , что будет очень дорого А после ее получения к врачу мы попадем только через месяц и это как бы у нас срочный прием … так что в лучшем случае нужно закладывать месяца два, чтобы бесплатно , ну или платить за все
    1 Reply Last reply
    0
  • t5385697152T Offline
    t5385697152T Offline
    VASYLYNA KAPELIUSHCHAK
    wrote on last edited by
    Ви знаєте, ми в Ізраїлі.. Тут плачу шалені гроші, які просто вже закінчуються. Дитина має проходити аналізи і лікаря раз в півтора два місяці. Є рекомендація відвідувати школу звичайну школу ( Ізраїль не надав). Дочка третій клас за рік дуже багато пропустила. То жах просто. Працювати права як такого не маю☹️ Віза медична. Статусів жодних не дають. Я вірю, що зможу справитись в Канаді. Школу ж дітям нададуть? Не очікую казки, і не надіюсь ні на кого..
    1 Reply Last reply
    0
  • t2035188374T Offline
    t2035188374T Offline
    Tatyana Yankovski
    wrote on last edited by
    Добрый день всем, хотела бы спросить я знаю что уже был такой вопрос но всё-таки потеряла не могу найти, моя мама прибыла с Украины в Калгари пенсионный возраст 72 года. Получила health card, бенефиты и ID card. Хотела бы спросить куда можно обратиться в Калгари чтобы получить может быть какие-то скидки для мамы на посещение парков, бассейнов и тд. Слышала что можно подъехать в сити холл Калгари и оформить какую то карточку. Подскажите пожалуйста, или какую-то организацию кто бы подсказал куда я могу обратиться. И что делать дальше. Большое спасибо🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t494897244T Offline
    t494897244T Offline
    Марія Кулак
    wrote on last edited by
    Так, ідіть в муніципалітет (сіті хол) Там на 3 поверсі заповнить анкету, її внесуть в базу. Там же можнв купити провідний за 6$ Потім там дадуть бумажку, де вказані всі адреси де можна зробити рекрінйшін шіп (займе до 5 хв) ось вона дає можливість відвідання різних закладів зі знижкою (Також дадуть бумажку зі списком)
    1 Reply Last reply
    0
  • t2035188374T Offline
    t2035188374T Offline
    Tatyana Yankovski
    wrote on last edited by
    Дуже дякую вам 🙏🙏🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t494897244T Offline
    t494897244T Offline
    Марія Кулак
    wrote on last edited by
    Обов’язково беріть з собою лист той що з бенефіт картами приходить!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svetlana
    wrote on last edited by
    Якщо хтось думає,що тут медом помазано,то це велика помилка.Ніхто нікому тут не потрібен.Кожен сам за себе.Єдинн що Канада для гас зробила,то це надала візи безкоштовно і якусь мінімальну допомогу.Все інше треба пробивати самому.Інколи це не так легко,як здається.Але вашому оптимізму можу тільки позаздрити.Хай Бог допомагає.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Людмила
    wrote on last edited by
    Згідна з вами. Була в Ізраїлі мені там все було простіше,скажем тут мені без дітей непросто,я вже 2 міс роботу ще не знайшла. А ще в Ізраїлі більше Україномовних,тут без англ,важко
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Людмила
    wrote on last edited by
    Ми на маркетплейс знайшли
    1 Reply Last reply
    0
  • t414357863T Offline
    t414357863T Offline
    Andriana
    wrote on last edited by
    Kijiji, rentfaster, facebook Marketplace - основні
    1 Reply Last reply
    0
  • t5385697152T Offline
    t5385697152T Offline
    VASYLYNA KAPELIUSHCHAK
    wrote on last edited by
    Щиро дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t5385697152T Offline
    t5385697152T Offline
    VASYLYNA KAPELIUSHCHAK
    wrote on last edited by
    З англійською все впорядку. Тут тим більше ніхто нікому не потрібен. Багато москалів в Ізраїлі. Більше ніж українців. Але це не важливо. Я попросила поради чи допомоги стосовно житла. Може хтось підкаже якими ресурсами користуватись? Сайти перевірені?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svetlana
    wrote on last edited by
    А ще не забувайте,що лендлорди звертають увагу на те,чи спроможні ви будете сплачувати за житло.Чи є у вас робота?Іноді просять довідку з місця роботи.
    1 Reply Last reply
    0
  • t494897244T Offline
    t494897244T Offline
    Марія Кулак
    wrote on last edited by
    Коли ви плануєте прилітати в Калгарі? Я запитаю у нашого лендлорда, щодо вільних квартир🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t5785458342T Offline
    t5785458342T Offline
    Viktoriia Novikov
    wrote on last edited by
    У більшості випадків заселяють в квартиру або з 15 або з 1 числа. Через те, що ви нові в цій країні, не маєте ніякого кредитного рейтингу, роботи, і відгуків від лендлорду тому можуть просити кошти на 3 місяці вперед плюс депозит. Не зважаючи на твій рівень англійської. + всім потрібно писати на електронну адресу, тобто то не означає що вам сподобалося ви хочете маєте гроші і вже зможете заїхати, вирішує власник чи хоче щоб ви там жили чи ні це раз, по друге ваш електронний лист може бути не зразу опрацьований і потрібно буде вам якусь підстраховку бо готель можуть надати лише на 2 тижні а далі тільки один вихід аербб. Враховуйте, що ви з дітками незважаючи на їх вік, лендлорди надають перевагу молодим сімʼям без діток( не знаю чому, але є що є). Спробувати потрібно але бути впевненим у 100% неможливо
    1 Reply Last reply
    0
  • t494897244T Offline
    t494897244T Offline
    Марія Кулак
    wrote on last edited by
    Не всі
    1 Reply Last reply
    0
  • t5385697152T Offline
    t5385697152T Offline
    VASYLYNA KAPELIUSHCHAK