Ukrainian Calgary
-
Потрібно хелс бенефіт карта, з нею знижка більше. Коли на сайті заповнюєте, вказуйте саме її
-
Скиньте і мені будь ласка
-
Дякую! Можу🙌
-
Дякую за інформацію. Її ще не маю. Подавала місяць тому. Написала їм, а у відповідь сказали, що треба чекати від 6-8 тижнів, бо вони перевартажені.
-
Добрий день! Працюю в Telus в команді promotions. Тому кому потрібна допомога з підключенням інтернету або тв пишіть в особисті. (Підключення сервісів зі знижками). Номер телефону 7787233814 Дмитро.(whatsapp, telegram).
-
Всім привіт Маю в наявності 2 букетики з цукерками Хто має бажання придбати звертайтесь в особисті повідомлення Ройон NE Columbia colleges Також можу робити на замовлення)
-
Дайте будьласка інформацію, хто де купував квитки, чи не буде проблем при пересадці в європі
-
На ківі шукаєте квитки. Купуєте на сайті авіакомпанії (буде трішки дешевше). Якщо є біометрія і не використаний безвіз, то проблем не буде. Шукайте пересадку бажано в одному аеропорту, тому що деякі аеропорти можуть знаходитись за 60-100км один від одного. Єдине не знаю чи зараз пускають у Великобританію без візи. В ціні лоукоста не буде багажу
-
Дивно купувати квитки в країну де не був і не перевірити вимоги
-
Варіант Econoflex включає одиницю багажа 23 кг та одну ручну кладь, ще перевага цього варіанта можливість змінити дату вильоту.
-
В британію не впускають, переконався ціною 800кад
-
О, дивився є квитки на вестджет з Відню, але при купівлі квитку нічого не пише про багаж, його прямо в аеропорті оформити чи як
-
На сайті West jet. Прямі рейси з Риму, Парижу та Барселони. Ціни вказані в CAD.
-
У них ціни космічні. Хіба що за півроку наперед брати. Єдиний плюс - прямий рейс
-
Норм
-
Щойно глянув з Відня все більше $1к
-
Брав за 2 тижня до вильоту.
-
Я тиждень монітори і взяв один за 670 і 2 за 1000. Це дорого?
-
Я багато чого перевірив, але цього не знав, купував квиток вперше в житті, і серед знайомих жодної людини в якої був досвід
-
Дякую, гляну ще варіанти прямих рейсів
30 Jan 2023, 02:45
9 minutes ago