Ukrainian Calgary
-
О, дивився є квитки на вестджет з Відню, але при купівлі квитку нічого не пише про багаж, його прямо в аеропорті оформити чи як
-
На сайті West jet. Прямі рейси з Риму, Парижу та Барселони. Ціни вказані в CAD.
-
У них ціни космічні. Хіба що за півроку наперед брати. Єдиний плюс - прямий рейс
-
Норм
-
Щойно глянув з Відня все більше $1к
-
Брав за 2 тижня до вильоту.
-
Я тиждень монітори і взяв один за 670 і 2 за 1000. Це дорого?
-
Я багато чого перевірив, але цього не знав, купував квиток вперше в житті, і серед знайомих жодної людини в якої був досвід
-
Дякую, гляну ще варіанти прямих рейсів
-
1. Матрас розмір double В хорошому стані Ціна 70 дол 2. Матрас розмір double В хорошому стані Ціна 70 дол 3. Матрас розмір double + в комплекті матрас бокс В хорошому стані Ціна 80 дол 4. Матрас розмір single В хорошому стані Ціна 60 дол 5. Матрас розмір single В хорошому стані Ціна 45 дол МОЖЛИВА ДОСТАВКА!
-
Я скинув ціни на зараз. З Риму до Калгарі.
-
Доброе утро Может кто-то знает, где можно пройти мед экзамен в порядке живой очереди без записей?
-
Фокуси якісь
-
Та я дивився і еко був за 1150 а екофлов 1650
-
Так, Econoflex +~100$
-
Це ціни без багажу
-
Підкажіть будь ласка Україно чи російсько-мовного авто механіка чи сто де працюють українці
-
Ну и смотрите цена/качество квартир, что есть поблизости, что важнее вам точнее. У нас волмарт относительно недалеко на маршрутке, но приходится заказывать такси, кому-то такое не подходит. Может вам важнее чтоб близко была школа 🤷♀
-
Вообще мы всегда когда искали жилье, то ориентировались все же найти что-то что относительно недалеко от даунтауна, чтоб было удобно в будущем устроиться на любую работу и доезжать туда.
-
А есть специальная карта города, где показывают по районам опасность
30 Jan 2023, 02:45
Post 7550 of 35829
about 6 hours ago