Ukrainian Calgary
-
Какие размеры? На когда нужно?
-
Доброго вечора дівчата, запрошую вас на майстер-класс, по нейрографіці🌺 Місце проведення центральна бібліотека Калгарі, 13 травня, час 10-12.00, вартість -$10 (включає в себе матеріал для малювання). Кого зацікавило, запрошую у приват ❤
-
Візьміть цю золоту пропозицію роботи зараз!! Агенти з розміщення житла на неповний робочий день або на повний робочий день зараз потрібні для виконання гнучких завдань Чи вам подобається виражати себе через рекламу чогось, що може привабити людей усюди. Тоді ви, можливо, шукаєте кар’єру онлайн-агента з нерухомості в усьому світі, який надає широкий вибір аудиторій різними способами. Агенти з розміщення житла розробляють контент, використовуючи кілька мультимедійних форматів для орендарів, слухачів або глядачів. Хоча багато людей люблять роботу з нерухомістю вдома як частину своєї основної роботи. Зв'яжіться зі мною тут для отримання додаткової інформації та інформації
-
То ціна в обидві сторони?
-
Так
-
Видела что все ищут стики Нееts и Neo, тут с ними просто беда… Мои здешние друзья посоветовали мне магазин где они берут, я заказала на пробу и, если честно удивилась разнице вкуса и качества табака с магазинными. Теперь регулярно заказываем там cтики и cигapeты, всем рекомендую! Кто тоже долго ищет - напишите, с радостью помогу вам
-
ще потрібен?
-
Дорогие друзья! Я хочу пригласить вас на незабываемый вечер в уютном месте, где мы сможем насладиться игрой в покер. Вас будут ждать карты, фишки, удобные стулья и шикарный стол, на котором мы сможем разыграть захватывающие партии. Собираться будем во вторник вечером, в 19:00 и не забудьте взять с собой свой лучший покерный фейс! Надеюсь что наша встреча будет настоящим покерным марафоном, который запомнится нам надолго. Кому интересно, пишите в личку!
-
ЛЕГКА РОБОТА, ЧУДОВА ВИПЛАТА!!! Віддалена робота Є вакансія. Попрацюйте агентом із розміщення нерухомості та почніть щотижня заробляти круті гроші ($600). Ми пропонуємо роботу як на неповний робочий день, так і на повний робочий день для тих, хто хоче почати щось нове. Це чудова можливість роботи для всіх, як молодих, так і старих. Заборонені спам-дзвінки чи текстові повідомлення, на цю роботу потрібні зацікавлені працівники, почніть надсилати мені повідомлення про цю пропозицію роботи. або зв’яжіться з WhatsApp за номером +1 (267) 866-7129. для отримання додаткової інформації про роботу
-
Доброго дня. Чув, що Альберті діє спрощена процедура по отриманню/заміні водійських прав для українців. Хто може поділитися подробицями? Заздалегідь дякую
-
Хто має контакти україномовного працівника CIBC?
-
Если сухость в носу. Порой сильно. Спасает увлажнитель и спрей с морской водой в нос🙌