Ukrainian Calgary
-
Доброго дня!Чи стикався хтось з проблемами з диханням? Буває важко дихати,так як клімат тут дуже сухий і тому дуже сильна задишка.Відпишіть в приват.
-
Доброго дня. Чув, що Альберті діє спрощена процедура по отриманню/заміні водійських прав для українців. Хто може поділитися подробицями? Заздалегідь дякую
-
Хто має контакти україномовного працівника CIBC?
-
Если сухость в носу. Порой сильно. Спасает увлажнитель и спрей с морской водой в нос🙌
-
Я можу,підійду ?! 😊
-
Привіт) Можливо хтось знає, чи впливає health card benefits негативно на отримання перманент резедент?
-
І друге питання. Де недорога хімчистка всього салону. Дякую!
-
Я також живу в тому районі. Бачу також що виставляють безкоштовно речі. Бачила тумбочку біля нас сусіди виставили. Але вже хтось забрав.
-
Доброго вечора! Купив вчора авто. Підкажіть, будь ласка, в реджестрі видали документ, десь напів аркуша А4 по типу нашого свідоцтва про реєстрацію. Але бумага!Як це з собою возить? А пластикове вони потім не роблять, не висилають по пошті?
-
Я первую неделю-полторы ужасно кашляла из-за сухого воздуха, казалось ,что задыхаюсь и не хватает воздуха, потом само прошло, домой купили увлажнитель воздуха и поддерживаем на уровне 40-43% влажности.
-
Тут таке повітря не привичне для нас. У мене в перший тиждень сильно в носі пекло. Потрібно часто гуляти на свіжому потрібно і ви привикнете до їхнього повітря. Я вже тут 2 тижні , то вже нормально почуваюся
-
:) а у нас навпаки у сина пройшов кашель кхе-кхе сухий, який задовбав вже нас. Бо ми з Запоріжжя:)
-
Вже 8 міс тут, досі не можу звикнути ні я ні мій організм, особливо шкіра🥲 Зволожувач з перших днів вдома.
-
А якою страховою скористалися?
-
А ще, ми високо в горах у порівнянні з Україною. Тобто вище над рівнем моря, повітря розряджене
-
AMA.Сюзанна-україночка, раджу. Дорогувато, але нам треба було швидко, можна помісячно хоча б на 2 місяці, а потім знайти дешевше
-
Безкоштовно Матрас розміру сінгл В хорошому стані, тільки є декілька плям
-
1. Матрас розмір double В хорошому стані Ціна 70 дол 2. Матрас розмір double В хорошому стані Ціна 70 дол 3. Матрас розмір double + в комплекті матрас бокс В хорошому стані Ціна 80 дол 4. Матрас розмір single В хорошому стані Ціна 60 дол 5. Матрас розмір single В хорошому стані Ціна 45 дол 6. Матрас розмір queen В доброму стані Ціна 50 дол МОЖЛИВА ДОСТАВКА!
-
Доброго вечора Можливо хтось знає куди приїхають посилки з України? Відправляли Укрпоштою в Калгарі. Проте не знаю де знаходиться відділення. Звідки забирати. Буду вдячна за інформацію. Гарного вечора
-
any cash job in NW?
30 Jan 2023, 02:45
7621/36611
14 minutes ago