Ukrainian Calgary
-
Де є пиво нормальне? ( типу розливного)
-
В барах наверное !
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, чи хтось знає чи здається квартира або будинок з 2 спальнями, бажано мебльований, найближчим часом. Нещодавно переїхали в Калгарі і шукаємо житло орієнтовно з 1 червня.
-
Можна і з флешки, і з телефону. Але з телефону я теж не змогла, бібліотекар теж не допоміг, чомусь не вийшло, може, телефон не такий. Тому запропонував з флешки. На кожен файл потрібно вводити свій номер і пароль. Потім на принтері так само вводите номер бібліотечної картки, свій пароль, вибираєте друкувати всі свої файли, які з‘являться на екрані. Після цього не забудьте розлогінитися з комп‘ютера.
-
Не обов‘язково
-
Видела что все ищут стики Нееts и Neo, тут с ними просто беда… Мои здешние друзья посоветовали мне магазин где они берут, я заказала на пробу и, если честно удивилась разнице вкуса и качества табака с магазинными. Теперь регулярно заказываем там cтики и cигapeты, всем рекомендую! Кто тоже долго ищет - напишите, с радостью помогу вам
-
Ваша работа?
-
Добрый вечер, делаю на заказ красивые, вкусные букеты, подарочные боксы, эти в наличии, цены в личные сообщения
-
Тётя! Ты что та попутала, никто ничего не ищет
-
Вечір добрий Як ваші успіхи? Як пройшов минулий тиждень? Може плани на вихідні...
-
Здравствуйте, подскажите,где оформлять заявку на соц работника, для проездного билета?
-
Так можете, я як бухгалтер займаюсь відкриттям компаній та повним супроводом. За деталями пишіть мені в приват.
-
Прошу допоможіть дівчині, що шукає квартиру чи будинок з 2 спальнями. Дуже спокійні порядні люди. Це моя донечка.
-
Мені теж цікаво!! Ви щось дізнались?
-
Всім привіт) 19го лечу до Калгарі. Цікавить питання: які ліки і у якій кількості можна брати у багаж?
-
Може й не перевіряли, не знаю
-
Я брала дуже багато, ніхто нічого не сказав
-
Дякую)
-
Пшла отсюда
-
Марійко, знайшли житло?
30 Jan 2023, 02:45
Post 7713 of 35833