Ukrainian Calgary
-
Привет, ребят, подскажите кто торты на заказ печет и может украсить на день рождение ? Спасибо
-
Що тут робить пес Патрон?😁
-
Закину вам контакти дівчат в особисті
-
Зараз можна зробити феір ентрі без листа від соціального працівника, але якщо у вас вже є бенефіт карта
-
Будь ласка)
-
Ні, я робила пару днів тому і не потрібно.Але обов‘язково візміть бумажку на якій була приклеєна бенефіт карта.
-
Всім привіт! Можливо хтось працює у Fido? Чи був у такій ситуації Ми отримали сімки в аеропорту по прильоту, користувались один місяць (який безкоштовний, як вони заявляють) і потім вирішили перейти на інший оператор (Fido не зайшов взагалі, постійні якісь дзвінки, смс від скамерів і т.д) Після того як дзвонили до оператора і закрили лінію, нам через дві неділі прийшли рахунки на оплату за цей місяць, хоча сімки вже неактивні😁 В тех.підтримці сказали що треба заплатити Як краще зробити в такій ситуації і що буде, якщо просто не оплачувати?)
-
Всім привіт! Мене звуть Микола🤩 і я дуже люблю кіно та його виробництво🎬. Шукаю однодумців та всіх, хто зацікавлений у цій сфері для так званого тут "нетворкЄнгу". Якщо ти відеограф🎥 і хочеш щось зняти – пиши, якщо в тебе є історії📝, які хочеться розповісти – пиши. Якщо актор(-ка)🎭 — пиши тим паче! Разом ми і свій Голлівуд🍿 збудуємо і підкоримо місцевий💪