Ukrainian Calgary
-
Привіт., ти сьогодні займаєшся. Шукаємо людей на часткову та повну зайнятість, переважно з помічником, а також з роботою вдома. Пропонуємо дистанційно та в офісі. Це робота вдома і оплачується щотижня. Якщо вас зацікавила вакансія, пишіть мені в приватні повідомлення для отримання додаткової інформації. Надішліть мені приватне повідомлення англійською, якщо ви добре розбираєтеся в комп’ютері.
-
Добрий день, молода пара без шкідливих звичок шукає кімнату або пару з ким можна орендувати квартиру
-
В кого тариф Rogers можете підказати як оплачувати його ?
-
Смотря как вы и чем добираетесь в Берлин, Амстердам.
-
Привіт., ти сьогодні займаєшся. Шукаємо людей на часткову та повну зайнятість, переважно з помічником, а також з роботою вдома. Пропонуємо дистанційно та в офісі. Це робота вдома і оплачується щотижня. Якщо вас зацікавила вакансія, пишіть мені в приватні повідомлення для отримання додаткової інформації. Надішліть мені приватне повідомлення англійською, якщо ви добре розбираєтеся в комп’ютері.
-
Так, за день без проблем. Робив в Варшаві. Але в одному місті робив огляд та здавав аналізи, а флюрагрофію в іншому. Віддав з дорослої людини приблизно 130 доларів.
-
Привіт всім, хто знає як продовжити стаді перміт дитині, приїхали закінчувався паспорт, ось продовжили паспорт тепер треба продовжити стаді перміт
-
Вітаю всіх. Просимо допомоги в перевезенні стола невеликого розміру, завтра в першій половині дня: з району Palliser до Beddington. В кого є можливість - відгукніться,будь ласка.
-
Нет Как сказали немцы которые проверяли документы Нет оснований нахождения на территории Германии И сняли людей с автобуса.
-
Если нет карты побыта или безвиза Снимут с автобуса Мы ехали три недели назад автобусом в Берлин Сняли двух человек из-за отсутствия карты или безвиза. Маму из-за этого отправляли самолетом из Варшавы в Амстердам
-
Дякую!
-
На ютубі є відео від імміграційного консультанта Ірини Мацюк з інструкцією. Робила по її відео , новий перміт отримали десь через місяць після подачі
-
Ми прилетіли в четверг, зробили всі документи, хотіли заповнити заявку на допомогу і пише що немає такого номера imm 1442
-
А може бути таке, що ворк преміт не зареєстрували?
-
Дякую
-
З Варшави в Берлін (аеропорт) є поїзд