Ukrainian Calgary
-
Доброго дня ! Екзамен (100$)ми робили тут і Рентген ( фото приклала ), кров Dynalife (є багато філіалів , 50$). Дитині тільки екзамен
-
А підкажіть, це все за день можливо зробити? І чи потрібно наперед записуватись? Дякую
-
Тільки мангали є. Мʼяса не дають
-
Нема. В Вінерсі можете купити
-
Шампура є у мангала?
-
На вихідних буду їхати в м. Banff🏔 Хто бажає?😉
-
Розкладний диван В хорошому стані Розкладається в double size Ціна 100 cad МОЖЛИВА ДОСТАВКА!
-
1. Матрас розмір double В хорошому стані Ціна 70 дол 2. Матрас розмір single В хорошому стані Ціна 60 дол 3. Матрас розмір single В хорошому стані Ціна 45 дол 4. Матрас розмір queen В доброму стані Ціна 80 cad МОЖЛИВА ДОСТАВКА!
-
Минулих вихідних Банф був закритим для відвідувачів через пожежі. Думаю цього тижня нічого не змінилося
-
Добрий вечір Хто знає лікаря венеролога в Калгарі, та які ціни Дякую
-
Того я в тіндері і не сиджу, потім венеролога шукати..
-
Треба скрізь записатися ) за один день вряд чи
-
друзья!😊 кто занимается грумингом собак, напишите в лс пожалуйста.
-
Я була на минулих вихідних і не було нічого закрито.
-
Вітаю! Шукаю співмешканку для своєї сусідки з 1 червня. Квартира в даунтауні (8st sw). Буде вільна кімната. Оплата $550 + інтернет, страхування та електроенергія.
-
Всім привіт, кому треба допомога з сертифікатом для будівництва Construction Safety Training System (CSTS 2020), можете писати до мене :)
-
Інформаці для тих хто найближчим часом летить у Канаду авіакомпанією WestJet - рейси відміняють найближчі.
-
Підкажіть будь ласка де такий парк? Ми живемо в готелі і вже виємо за нормальною їжею, хочемо поїхати щось приготувати на мангалі. Де цей парк? І як то там процедура проходить? Просто приїхав зі своїм без запису і все? Чи щось треба до приїзду зробити? Зареєструватися?
-
Так аплікацію кісс фм можна просто скачати і безкоштовно слухати у фоновому режимі
-
Для тех, кто хочет подучить Англ. (Бесплатно и с любого уровня!). Весь видео курс всей грамматики и базового словарного запаса состоит из 51 урока! Лёгкое и простое объяснение! Телеграм: Estep_by_step
30 Jan 2023, 02:45
8296/36632
about 3 hours ago