Ukrainian Calgary
-
Підкажіть будь ласка де такий парк? Ми живемо в готелі і вже виємо за нормальною їжею, хочемо поїхати щось приготувати на мангалі. Де цей парк? І як то там процедура проходить? Просто приїхав зі своїм без запису і все? Чи щось треба до приїзду зробити? Зареєструватися?
-
Так аплікацію кісс фм можна просто скачати і безкоштовно слухати у фоновому режимі
-
Доброе Утро Дамы и Господа . Хочу задать вопрос. Может у кого осталась информация куда отправлять конверт с информацией на бенефиты от Альберта Хелз ?
-
Спасибо
-
Підскажіть будь ласочка, де можна подивитися інформацію про це? Бо летимо 25го травня, хвилюємося що будуть страйкувати.
-
Добрий день! Не підкажете, цієї суботи чи буде соціальний співробітник в церкві Святого Володимера?
-
Привіт усім Якщо комусь потрібні послуги перукаря звертайтеся Моя дружина перукар зі стажем Telegram 0638562421 Або пишіть мені Район DT
-
Привіт, підкажіть будь ласка на рахунок садочків🙏🏻 Чи приймають з 2 років? Які ціни та графік? Чи дуже важко знайти роботу під графік садка? Можливо є мамочки в Калгарі котрі уже пройшли цей етап. Буду вдячна за поради та нюанси які потрібно знати!
-
Всім привіт , хто був на Banff останні дні , там можно їхати нічого не перегороджено , дали таку інформацію що там перегородили чи правдива вона?
-
Я була там на минулих вихідних, усе відкрито. Якщо ви просто хочете переконатися перед поїздкою, тож перевірте надійні джерела, такі як Parks Canada website
-
Дуже дякую 🫶🏽