Ukrainian Calgary
-
Привіт усім Якщо комусь потрібні послуги перукаря звертайтеся Моя дружина перукар зі стажем Telegram 0638562421 Або пишіть мені Район DT
-
Привіт, підкажіть будь ласка на рахунок садочків🙏🏻 Чи приймають з 2 років? Які ціни та графік? Чи дуже важко знайти роботу під графік садка? Можливо є мамочки в Калгарі котрі уже пройшли цей етап. Буду вдячна за поради та нюанси які потрібно знати!
-
Всім привіт , хто був на Banff останні дні , там можно їхати нічого не перегороджено , дали таку інформацію що там перегородили чи правдива вона?
-
Я була там на минулих вихідних, усе відкрито. Якщо ви просто хочете переконатися перед поїздкою, тож перевірте надійні джерела, такі як Parks Canada website
-
Дуже дякую 🫶🏽
-
Доброго дня, чи не збирається хтось випадково їхати до Банффу на вихідних, може хтось має два вільних місця ?
-
Привіт усім😎 Працюю барбером в Калгарі. Кому цікаво пишіть.
-
Пишу найкраще канадське резюме 📑 🇨🇦 Не дорого Вам підійде моя допомога якщо Ви: 🤷Не впевнені або не знаєте як саме подати себе, свій досвід роботи та навчання за канадськими стандартами 🤔Не знаєте як писати резюме або cover letter під конкретні посади 🕗Хочете заощадити свій час та отримати гарний результат 💸Хочете зробити невеличку інвестицію в себе та свій професіональний розвиток Для замовлення писати в telegram +380687879856 aбо на пошту [email protected] Або у фейсбуці в приватні повідомлення 📩 Є приклади робіт та відгуки 🙂
-
Підскажіть, озера вже відтаяли?
-
Я вважаю, що має вже відтаяти, бо воно не так високо в горах як Морейн та інші. Але краще спитати в тих, хто відвідав озеро вже цього року
-
Цікавить Луїз
-
Які самe вас цікавлять? Ми їздили до Джасперу, то там є деякі, що навряд чи відтануть навіть улітку🤷🏻♀️ Луїз та Морейн я відвідувала минулого року, тому не володію актуальною інформацією на жаль
-
Були у Неділю, тільки почало танути
-
Доброго дня. Куплю такі стіки. Може знаєте де знайти?