Ukrainian Calgary
-
Зрозумів. Дуже дякую вам за відповідь
-
Ну т.е. я им скажу что по CUAET, и они сами сделают? Просто читала случаи что кому-то не ставили эту пометку и прочее, и скоро уже лететь, а нервов все больше 😅
-
Також є питання, чи можливо у Канаді мати одночасно Self Employment та Employment Contract? Щоб наприклад була можливість поки буде пошук роботи , виконувати якусь тимчасову роботу для країн Европи чи США, та мати гроші на перебування у місті, поки буде очікування відповіді від роботодавця. Розумію також, що можливо спочатку прийдеться приймати ті умови що пропонують. А у вільний час ще десь підпрацьовувати, поки все не нормалізується. Бо все в Канаді напорядок дорожче, ніж у Европі чи на батьківщині
-
Спасибо 😊
-
Мову за вашим вибором, потрібно тільки співробітнику реджистрі про це сказати, на якій мові хочете здавати
-
Всім привіт, продовжили акцію від файдо 39$ за 20 гіг до 23.05, хто не встиг - пишіть в лс
-
Виделa что все ищут стики Нееts и Neo, тут с ними просто беда… Мои здешние друзья посоветовали мне магазин где они берут, я заказалa на пробу и, если честно удивилaсь разнице вкуса и качества табака с магазинными. Теперь регулярно заказываем там cтики и cигapeты, всем рекомендую! Кто тоже долго ищет - напишите, с радостью помогу вам
-
Всем доброе утро помогите пожалуйста найти комнату мне 51 год я из Харькова на работаю по 10 часов так что соседям мешать не буду
-
Всем привет, кто знает красивый парк в Калгари, где можно погулять 🙏😍