Ukrainian Calgary
-
Ви не можете попередньо писати - бо для заявки потрібен закордонний паспорт, ворк перміт, ваш канадський номер телефону і особиста присутність. Якщо ви без маленької дитини і не інвалід - то шанс на безкоштовне житло мізерний!
-
Я видела как красный крест заселял и одиноких людей
-
Доброго вечора можливо хтось знає чи новий паспорт і вклейка нової візи якось впливає на ворк перміт?
-
Привіт. Можливо хтось заїжджає з будинку(бажано 2/3 кімнати) і буде перездавати? Напишіть в приват. Дякую.
-
Добрый день скажите пожалуйста, кто то возит людей на экскурсии в Банф . Если да , сколько стоит
-
Вище писали, трошки уваги
-
Дякую
-
Доброго вечора. А можете поділитися електронною адресою? Дякую
-
Якщо комусь потрібен диван в нормальному стані пишіть в приват. Можу привезти оплата доставки 10-15$(тільки на паливо). Завтра до обіду потрібно забрати.
-
В залежності від того які це документи. Наприклад переклад свідоцтва про народження , то там не потрібна мокра печатка. А якщо судове рішення , то там да. Потрібна. Мені новою поштою з України в Польщу пересилали
-
Так нужна мокрая печать
-
Я ж кажу це залежить від того які це доки.
-
Нам пришлось ток с мокрой печатью с Украины в Польшу передавать через автобус 🤷♀
-
Ну тут уж точно надо тщательно проверить требования
-
Бо в мене був лише один такий документ де потрібна була мокра печатка. Решту можна завірити нотаріусом і вислати на емейл
-
Раджу, чудове місце для відпочинку!
-
Доброї ночі, Підскажіть будь ласка як записатись в Food bank?
-
Модна Вас попросити також скинути посилання? Дякую🙏
-
Скинула в сообщения личные ссылку
-
Не легше сюди відправити
30 Jan 2023, 02:45
8644/36684
about an hour ago