Ukrainian Calgary
-
Кожен собі сам обирає в кінцевому випадку, обирайте між операторами Rogers, Virgin та Bell це міцна трійка. Пройдіть на сайти данний операторів та перегляньте тарифи які вони пропонують та оберіть оптимальний для вас. В плані якості покриття вони практично не різняться. Якщо в майбутньому плануєте брати телефон на контракт тоді краще розглядайте між Rogers та Virgin у них найвигідніші умови стосовно контрактів. (Особисто я користуюся Virgin та встиг уже узяти техніку під контракт)
-
У 90% компаній які надають послуги мобільного зв’язку на данний момент використовують схожу формулу що надається якайсь кількість інтернету (наприклад мінімальна кількість це має бути 20 ГБ) та по казінченю цього трафіку сам інтернет зв’язок залишається але швидкість стає рівня EDGE, тобто умовним телеграмом для відправлення повідомлення скористатися можна але що стосується серфінгу в інтернеті це буде знущання вже.
-
ОТПРАВЬТЕ МНЕ ТЕКСТ НА АНГЛИЙСКОМ ЯЗЫКЕ, ЧТОБЫ ПОЛУЧИТЬ УТВЕРЖДЕНИЕ КАК МОЖНО СКОРЕЕ!!! Мы ищем человека для выполнения административных функций и поддержки наших деловых операций. Как виртуальный помощник, вы будете нести ответственность за планирование и посещение сообщений. Вы заинтересованы в получении дополнительной информации? >понедельник-пятница > Подать заявку могут как мужчины, так и женщины >Должен проживать в Великобритании, США, Канаде, украинец в США, Канаде, Великобритании, а также другие страны Европы могут подать заявку. > Опыт работы не требуется (обучаем) >>Без ограничений по образованию, без комиссии агентства (без платы за обучение) ***Приоритет отдается выбору тех, кто может работать удаленно *** Если вы доступны для этого любезно сообщения мне. Спасибо! ОТПРАВЬТЕ МНЕ ТЕКСТ НА АНГЛИЙСКОМ ЯЗЫКЕ, ЧТОБЫ ПОЛУЧИТЬ УТВЕРЖДЕНИЕ КАК МОЖНО СКОРЕЕ!!!
-
Є безлімітний інтернет , звісно бесплатно тут такого немає , але напишіть мені в приватні повідомлення свою адресу і я допоможу вам з ціною і швидкістю інтернету
-
Kijiji, rentfaster подивіться Там є багато варіантів
-
Дякую, у мене також склалося враження що говоримо про різні речі ) я думав це я вже трохи божеволію ))
-
Безкоштовний - це за Вас хтось платить ? :)
-
Що саме я не прочитав? Мобільного інтернету безкоштовного немає. І мені невідомо щоб десь в світі був, тим паче в Канаді. Промо акції на кшталт "перший місяць безкоштовно а далі платіть" не рахуються. Безкоштовний вайфай в громадських місцях - є в Канаді так само як і більшості країн світу.
-
Будь ласка пруф тоді. Ви мені дали тільки назву aero2 але на сайті чітко видно тарифи за кожен доступний пакет значить вже не безкоштовний. Мобільний зв'язок і інтернет це комерційні послуги за які компанії і держава просять гроші а Ви і далі наполягаєте що все безкоштовно чомусь саме у Вас (10 років на хвилиночку!) і без доказів я дотримуюсь своєї думки що мобільний інтернет у Вас не безкоштовний. Чи Ви якесь виключення з правил ?
-
Перестаньте заливати людям баки брехливою інформацією, це скріншот з вашого ж сайту Aero2 і те що ви відкрили бокове меню де пише «Безкоштовний Інтернет» зовсім нічого не пояснює тому що декількома словами нижче фраза «Підписка»
-
Та ви ннцчого не розумієте я нікому нічого ніяким людям не кажу я вам відповів,а то ваші проблеми вірити чи не вірити мені краще від того не буде,я вам вже говорив ,що повністю безкоштовно 10 років користуюся тільки за сам пакет заплатив,а то шо ви там вигуковуєте на сайті якіст підписки чи шкаєте щоб за гроші це нічого не говорить я є факт і я кажу шо користуюся
-
Шанований, Ваша історія не проходить перевірку здорового глузду і взагалі звучить як суцільна нісенітниця. Щодо Канади Ви отримали відповідь одразу - безкоштовний інтернет не очікуйте. Думаю на цьому варто закрити тему