Ukrainian Calgary
-
До 1800 максимально
-
На какую сумму вы рассчитываете?
-
#робота Будівельній компанії (фасадні роботи) на постійній основі потрібен підсобний робітник. ЗП $18 на год. Офіційне працевлаштування. ⚠️ Мати змогу піднімати вагу до 30кг Звертатися за телефоном:(403)333-3139
-
Хто працює на нафті, і може допомогти з працевлаштуванням? Квитки маю, англійська погана але щось трохи є ...
-
Угу)
-
А ви резюме хоч десь скидали? Самі шось шукали, звонили по фірмам?
-
Не давав фідбеку. Резюме вже два рази переробляв, було за круте, вже роботяга з пелюшок...
-
Як довго ви чекаєте відповіді і чи давав фідбек хтось на ваше резюме?
-
Это однобедный бейсмент сейчас. К сожалению. Знакомые месяц искали и только это нашли...
-
Good afternoon, I am looking for any job (even if temporary/or permanent). I worked as a cook and waiter for 5 months in total. If anyone has any suggestions or needs employees, please let me know, any job will do. English is bad (I go to courses) Thank you
-
Ну відповідають вони дуже довго і 3 місяці можуть розглядати. Я чоловіку під кожну компанію переробляю індивідуально під вакансію і те не факт що дадуть відповідь. Щось не сподобається їм в вашому резюме і просто прогорнуть на іншого кандидата
-
Привет всем, подскажите пожалуйста можно ли продлить ворк пермит, паспорт меняю? Изначально одобрили всего на один год, из-за того что паспорт действовал на 1 год, теперь хочу обновить паспорт и можно ли будет продлить ворк пермит?
-
Добрый вечер, кто сталкивался со скольки , и до скольки работает транспорт ? Интересно и С-трейн и автобус , реально ли в другую часть города добраться на 5-6 утра на работу к примеру?
-
доброго дня як на вашому сайті тепер удалити оголошеня коли я найшов вже людину ?
-
Просто вбей в гугл карты по времени отправление и узнаешь
-
Сусідка продає 300$ за меблі Дуже гарному стані , дерево… без матрас
-
C-train так, автобуси як правило до 00.30 ходять і з 4.30-5 ранку починають
-
Та не, позже. Позавчера в 1:30 ехали с центра на c train
-
C-train 24/7 А автобуси з 4.30-5.00 ранку до 00.00-00.30)
-
А вот маршрутки в основном до 12. С работы в 12 как раз на последней маршрутке приезжаем
30 Jan 2023, 02:45
9115/36317
about 3 hours ago