Ukrainian Calgary
-
А e-sim можна поставити?
-
Дивлячись який оператор і який план
-
Доброї ночі. Чи хтось звертався до окуліста? В мого чоловіка з’явилася окалина на оці, це типу інородне тіло, як металева струшка, яку треба видалити. Порадьте, будь ласка, окуліста, якщо ви вже зверталися до таких спеціалістів. Чи можна до них записатися терміново і не чекати тижні, бо питання термінове? Дякую!
-
Всем привет! Кто-то брал билеты через компанию CONDOR? Поделитесь отзывами, пожалуйста)
-
Летели в марте, все было отлично
-
Всім привіт 👋👋 Пропоную пропоную свої послуги як репетитора англійської мови! За деталями пишіть в особисті повідомлення, запитуйте що цікавить - всім відповім + є акаунт в інстаграм з навчальними відео 👇 долучайтесь vovaenglish
-
Запрошую дівчат на косметичні послуги: гель лак манікюр, педікюр, нарощення нігтів, ламінування брів та вій, нарощення вій 1,5-12 Д та перукарські послуги(також чоловіки). Також ботокс волосся/холодне відновлення, нанопластику,кератин і полірування волосся. Також запрошую песиків і котів на стрижку. Викладаю курси з даних спеціальностей.(онлайн або Торонто) За деталями пишіть у Телеграм +380687879856. Я також фотограф. 🙂
-
Пишу резюме канадського зразку. Швидко і якісно.
-
Написала
-
Можна інстаграм?
-
Продам інструменти для манікюру. Кому цікаво пишіть в лс.
-
Дівчата, всім привіт! Давайте знайомитись, мене звати Анна, я сертифікований тренер, веду направлення функціональний стретчінг Я запрошую бажаючих на тренування зі мною у цю суботу (03.06) на 9:45 на свіжому повітрі у дуже гарній локації Локація: High Park Вартість: 15 Cad Все що від вас потрібно: зручний одяг, килимок, водичка та попередній запис у дірект або мій інстаграм anatishka✏️ Від себе гарантую гарний настрій та приємне тренування 🔥
-
Всем привет! 15.06 прилетаю в Калгари. Профессионально занимался мебелью в Украине 20 лет. Ищу работу в этой сфере. Может кто-то, что-то подскажет? Заранее спасибо!)
-
Вітаю! Ми з дружиною кілька днів тому прибули в Калгарі та активно шукаємо роботу. 🙋♂️Я маю досвід роботи в ресторані; маю навики в кулінарії; маю навики догляду та оздоблення ландшафту; на будівництві; працював на заводі по виготовленні харчової промисловості. Маю водійські права. 🙋🏼♀️Моя дружина: має досвід на складах з одягу; створення таргетованого контенту для бізнесу; має навички роботи з документами; та відкрита до будь-якого нового досвіду у роботі. Будемо дуже вдячні за будь-яку інформацію щодо роботи в Калгарі.