Ukrainian Calgary
-
Запрошую дівчат на косметичні послуги: гель лак манікюр, педікюр, нарощення нігтів, ламінування брів та вій, нарощення вій 1,5-12 Д та перукарські послуги(також чоловіки). Також ботокс волосся/холодне відновлення, нанопластику,кератин і полірування волосся. Також запрошую песиків і котів на стрижку. Викладаю курси з даних спеціальностей.(онлайн або Торонто) За деталями пишіть у Телеграм +380687879856. Я також фотограф. 🙂
-
Пишу резюме канадського зразку. Швидко і якісно.
-
Написала
-
Можна інстаграм?
-
Продам інструменти для манікюру. Кому цікаво пишіть в лс.
-
Дівчата, всім привіт! Давайте знайомитись, мене звати Анна, я сертифікований тренер, веду направлення функціональний стретчінг Я запрошую бажаючих на тренування зі мною у цю суботу (03.06) на 9:45 на свіжому повітрі у дуже гарній локації Локація: High Park Вартість: 15 Cad Все що від вас потрібно: зручний одяг, килимок, водичка та попередній запис у дірект або мій інстаграм anatishka✏️ Від себе гарантую гарний настрій та приємне тренування 🔥
-
Всем привет! 15.06 прилетаю в Калгари. Профессионально занимался мебелью в Украине 20 лет. Ищу работу в этой сфере. Может кто-то, что-то подскажет? Заранее спасибо!)
-
Вітаю! Ми з дружиною кілька днів тому прибули в Калгарі та активно шукаємо роботу. 🙋♂️Я маю досвід роботи в ресторані; маю навики в кулінарії; маю навики догляду та оздоблення ландшафту; на будівництві; працював на заводі по виготовленні харчової промисловості. Маю водійські права. 🙋🏼♀️Моя дружина: має досвід на складах з одягу; створення таргетованого контенту для бізнесу; має навички роботи з документами; та відкрита до будь-якого нового досвіду у роботі. Будемо дуже вдячні за будь-яку інформацію щодо роботи в Калгарі.
-
Ми подали на заміну прав, зараз маємо тимчасові права(довідка).
-
Допоможіть з роботою Знаходжусь в калгарі Маю водійське посвідчення 5 клас Англійська комунікативна Розгляну кожен варіант Дор деш заблокували акаунт в убері не підтверджують так що це відпадає Розгляну усі варіанти ,, підмітати вулиці косити траву будова ферма ітд може хтось шукає на кухню , може хтось шукає на сто є досвід ремонту ходових частин , вмію піцу робити є не поганий досвід , доставка їди , посуду мити , авто мийка , візьмусь за кожну роботу !!!!
-
HIRING!!! A High End family own Jewellery business located in downtown Banff, Fairmont Hotels in Banff and Lake Louise is looking to hire full time jewellery salesperson. Applicants must be outgoing, comfortable with one on one sales and is generally interested in learning more about high end jewellery and sales. English is an essential requirement. We provide gemstone knowledge and sales approach training, however some sales experience will be favourably considered. Starting salary is $16/hour plus bonus. Guaranteed 40 hrs per week in the summer high season. Winter season from November to April will be minimum 33 hours per week. Staff accommodation provided by company with rent subsidy at $150/month. Please email your detailed English resume to the [email protected]