Ukrainian Calgary
-
Або ще є точно в магазині різного рукоділля, товарів для свят в торговому центрі North Hill Centre
-
Всім привіт, якщо хтось шукає сантехніка, хочу порекомендувати вам Данила 403-307-0760. Швидко, якісно та приємні ціни!
-
Сьогодні побачила в Шинуку,може кому знадобиться
-
Порадьте будь ласка СТОМАТОЛОГА Дякую 💙
-
Вітаю, завтра проводжу 5й майстер-клас з нейрографіки, о 15.00, в Центральній бібліотеці Калгарі❤Запрошую, реєстрація в дірект 🌺
-
R&A Dentistry можна прочитати відгуки!
-
Mission Centre, 2303 4 St SW Suite #805, Calgary, AB T2S 2S7 Супер як для діток так і для дорослих! Рекомендую!
-
Продаю авто Chevrolet Equinox 2010 року Мотор 2.4, бензин, повний привід Пробіг 258 тис км Тільки після капітального ремонту двигуна! Ціна ремонту була 2500 дол! Чеки і фото ремонту можу показати! Технічно машина в дуже хорошому стані. Авто обслуговувалось вчасно і лише оригінальними запчастинами! Шкіряний салон, електро привід багажника, камера заднього виду Є декілька нюансів по кузову, готовий до торгу на рахунок цього. Причина продажі покупка іншого авто. Ціна 8500 дол + торг
-
Доброго дня, хтось може знає чи є ремонт окулярів в Калгарі?
-
Нужен мастер по наращиванию ресниц в салон. Контактный телефон владельца салона +18254843434 Tran (из Вьетнама, прекрасная женщина) Скажите от Ирины (она попросила меня дать объявление, моя знакомая) #салон #ресницы 🌷💄💋🌷