Ukrainian Calgary
-
Аюо порадьте людину яка знає консультації по візі??
-
Напишу в особисті
-
Вітаю, можу порекомендувати нашого агента через якого я і наречена робили візи. Вона зможе вам все підказати
-
Lino Carson, нажмите "Я не робот", чтобы пройти капчу 🔎 UserInfo|Bot - поможет узнать информацию о любом аккаунте/боте/канале/чате. (id, username, тип, кол-во участников и т.д.)
-
Всім привіт 👋 Я онлайн тренер та дієтолог з індивідуальним підходом Допоможу зробити здорову спину та тонус тіла Зробити правильний та збалансований раціон 🥑 Накачати попу як 🌰 Пишіть у оп та отримайте безкоштовну консультацію та рекомендації🤝
-
Ділюся корисною інформацією!!! Контакт менеджера зі страхової , з України, реально добре підбирає страховку. Єдине мають бути канадські права. Плюс мінус 250 баксів двостороння права 5+7, на двох. Користуйтеся! То якщо в кредиті, якщо ні, то страховка буде до 200!
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка , можливо десь є допомога з меблями та посудом.
-
Теж цікавить
-
Це дві людини
-
Це ціна за 2 авто?
-
Доброго дня, шукаю працю в будівництві, працював помічником на фасадах та монтажу гіпсокартону,але не боюся і іншої праці,англійська - початкова,якщо хтось має якісь контакти напишіть будь ласка
-
Добрий день, прилітаю до Калгарі 27 лютого, шукаю роботу на повний чи неповний робочий день, підійде будь яка робота, раніше працювала медичною сестрою, клінінг, допомога на кухню. Заздалегідь дякую за відповідь.
-
♟️Шахи для дітей та дорослих ♟️ Індивідуальні заняття з тренером КМС по шахам в Zoom. Інтерактивні цікаві завдання, вирішення логічних задач. Ваша дитина з користю проведе час! 1 година -200 грн.(5€) Пробний урок безкоштовно ☺️ Пишіть для запису на пробний урок у месенджер або +380665512373🧾Павло
-
Всім привіт, народ, у кого діти підуть до елементарі скул і хто вже знайшов житло. Поділіться, може у вас в білдінгу ще щось здається. Всім дякую
-
Підкажіть адресу відділення банку, будь ласка.
-
Ccis
-
Подякувала
-
Тримайте 255 5 Ave SW.
-
Доброго дня. Підкажить, будь ласка, чи працюють завтра, на своїх об'ектах лендлорди? Дякую.
-
Привіт Підкажіть ,будь ласка ,безкоштовні курси англійської мови у Калгарі. Дякую 🥰
30 Jan 2023, 02:45
939/36620
about 3 hours ago