Ukrainian Calgary
-
Кота боюся😀
-
Доброго дня. В одну з кавʼярень в Калгарі потрібен працівник на кухню, робота не дуже важка. Потрібен досвід та англійська розмовна щоб розуміли що вам кажуть, резюме можете відправити мені. Якщо підійдете з вами звʼяжуться вже в понеділок вівторок.
-
Всім привіт, порадьте хорошого автомеханіка, дякую
-
Оператор мобільного звʼязку Koodo пропонує чудовий акційний пакет. • 20 GB у користування/місяць • 39$/місяць • Безкоштовні дзвінки та смс по Канаді • Безкоштовні смс за межи Канади Я працюю в TELUS. Звертайтесь, підʼїду до вас та активуємо сімку одразу. Євген Моб 8259946776 Або меседж в телеграм Дякую
-
Продам два велосипеда Удобные в езде, подходит для катания по городу, прогулок в природе Тормоза, переключения скорости хорошо функционируют Продаю в связи с неиспользованием Цена: Серый- 120$ Бирюзовый-100$ К бирюзовому в комплекте камера
-
Привіт, як можна поміняти водійські права на канадські , якщо оригінал залишився в Україні? Дякую
-
Доброго дня! Шукаю роботу на будівництві(зовнішні та внутрішні роботи), різноробочий. Можливо є якась вакансія на заводі, буду вдячний за будь яку інформацію.
-
За 20 краще не виходити! Ціна 13$/100 MB! Тому якщо не впевнені що 20 буде достатньо то можливо краще вибрати інший пакет. Оператор висилає смс коли ви використали 50%, 90% та 100% своїх 20 GB.
-
Народ, підкажіть, будь ласка, ЗВОЛОЖУВАЧ ПОВІТРЯ який купували і ви ним задоволені, або який радите не купувати 🙏😀
-
😷Сертификат вакцинации в Дію без предоплаты❗ 💉2 дозы,бустер 🇪🇺Европейский сертификат (любая страна) 🦠ПЦР тест 👩👧👦Делаем сертификат детям
-
Усім привіт підкажіть, будь ласка, де можна прийти і роздрукувати фото?) (бвчу,що таке можна зробити онлайн - замовити, але мені треба роздрукувати тільки одне фото)