Ukrainian Calgary
-
-
Добрый день! Посоветуйте опытного специалиста по подбору авто для покупки!
-
Всім привіт 👋👋 Пропоную пропоную свої послуги як репетитора англійської мови! За деталями пишіть в особисті повідомлення, запитуйте що цікавить - всім відповім + є акаунт в інстаграм з навчальними відео 👇 долучайтесь vovaenglish
-
Всім привіт, порадьте будь ласка репетитора для здачі селпіп (CELPIP)☺️ бо всі кого знаходжу готують до айлз
-
Добрий день, хто переводить гроші в Україну, підскажіть як ви це робите
-
Paysend
-
Добрый день, я сегодня должен был вылетать в Ирландию, но я потерял все документы. Пожуласту помогите одну, две ночи ищу где переночивать. Завтра попробую востановить или найти документы. Мой номер 8254882767 Александр. Если кто то с таким сталкивался, посоветуйте что делать в такой ситуации
-
38 ST SW
-
Де можна перекласти документ з української на англійську офіційно. На яку сумму розпаховувати ?
-
Уважаемые водители, предлагаю вам свои услуги мойки. Мою машины снаружи и внутри. В спектр услуг входит: В мойку снаружи входит: полная мойка с дополнительными услугами нанесения воска и начернением шин! В чистку салона ходит: мойка окон, удаление грязи при помощи пылесоса, освежение салона и избавление от пыли! Пишите в личку за деталями и вопросами по цене! Локация: рядом с местом под названием MNP sports centre. Рядом с Downtown!
-
Всім привіт ) можливо тут є майстри манікюру продаю гель лаки фірми OPI базу та топ були у використанні 2-3 рази купляла для себе ) можливо комусь буде потрібно пишіть в приватні )
-
Привіт усім) Мене звати Лада, я з Харкова))) шукаю друзів, просто для сумісного відпочинку, прогулянок, івентів і так далі, можливо сумісної оренди житла пізніше 😊 Особливо дівчата, хто нещодавно приїхав до Калгарі або планує приїхати скоро))) Давайте знайомитись 😊
-
Всім привіт!🙋🏼♀️ Сьогодні ми гуляли в цьому парку . Хто хоче прогулятися . Рекомендую. Є лавочки зі столиками для пікніку , можна навіть порибалити( пару рибаків бачили) . На другій стророні через міст парк для собак . Мені подобається що тут дуже багато гарних парків. Якщо хочете на пляж покупатися. То в парку Fish creek є озеро Sikome Lake