Ukrainian Calgary
-
38 ST SW
-
Де можна перекласти документ з української на англійську офіційно. На яку сумму розпаховувати ?
-
Уважаемые водители, предлагаю вам свои услуги мойки. Мою машины снаружи и внутри. В спектр услуг входит: В мойку снаружи входит: полная мойка с дополнительными услугами нанесения воска и начернением шин! В чистку салона ходит: мойка окон, удаление грязи при помощи пылесоса, освежение салона и избавление от пыли! Пишите в личку за деталями и вопросами по цене! Локация: рядом с местом под названием MNP sports centre. Рядом с Downtown!
-
Всім привіт ) можливо тут є майстри манікюру продаю гель лаки фірми OPI базу та топ були у використанні 2-3 рази купляла для себе ) можливо комусь буде потрібно пишіть в приватні )
-
Привіт усім) Мене звати Лада, я з Харкова))) шукаю друзів, просто для сумісного відпочинку, прогулянок, івентів і так далі, можливо сумісної оренди житла пізніше 😊 Особливо дівчата, хто нещодавно приїхав до Калгарі або планує приїхати скоро))) Давайте знайомитись 😊
-
Всім привіт!🙋🏼♀️ Сьогодні ми гуляли в цьому парку . Хто хоче прогулятися . Рекомендую. Є лавочки зі столиками для пікніку , можна навіть порибалити( пару рибаків бачили) . На другій стророні через міст парк для собак . Мені подобається що тут дуже багато гарних парків. Якщо хочете на пляж покупатися. То в парку Fish creek є озеро Sikome Lake
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи хто небудь обмінював протерміноване водійське посвідчення, та чи казали вам що треба спочатку зробити якийсь запит у консульстві?
-
Просто я учора був у реджистрі і там сказали що через те що протерміновані треба робити запрос у консульство на якісь мої дані.
-
Дуже цікаво 😂 Можливо спробую ще раз в труде реджисті сходити а бо в інший. Може щось інше скажуть. Дякую за відповідь )
-
😷Сертификат вакцинации в Дію без предоплаты❗ 💉2 дозы,бустер 🇪🇺Европейский сертификат (любая страна) 🦠ПЦР тест 👩👧👦Делаем сертификат детям
-
У середу цього тижня їду з Едмонтона до Калгарі, візьму попутника