Ukrainian Calgary
-
Всім привіт 👋👋 Пропоную пропоную свої послуги як репетитора англійської мови! За деталями пишіть в особисті повідомлення, запитуйте що цікавить - всім відповім + є акаунт в інстаграм з навчальними відео 👇 долучайтесь vovaenglish
-
Доброго дня. Шукаю роботу в сфері Moving, якщо можете допомогти з роботою буду дуже вдячен.
-
Дуже доречний час, о 14 годині по Альберті. Це для тих хто вдома, то так. А як працюєш, як подивитися зустріч?
-
Продам диван! Район Westbrook 270$ в ідеальному стані , колір кава з молоком
-
Всім привіт. Є невеликий проект для того хто має досвід встановлювати гіпсокартон та шпатлювати. Працювати можна тільки на вихідних(підійде для тих хто хоче мати підробіток) оплата $20-25 на годину. Робота знаходиться в Airdrie. З питаннями пишіть в приват
-
Стол раздвижной, в отличном состоянии + 4 стула (на некоторых чуть пожелтел пластик), на фото стол без вставок- 99$ (самовывоз SW)
-
Добрий день, може хтось знає, якщо погано заповнив анкету які наслідки можуть бути при подачі на піар? 1.неточно заповнив учобу(юо я у польщі ,а в україні залишився диплом тому я не мав можливості подивитися в якому році я закінчив і якому місяці ,а так я вже не паматаю бо пройшло 10 років... 2.вказав що безробітний був в україні тому то я не працював легально... 3.вказав що у польщі працював по тому запрошенні по якому у мене була віза у польщу ,але в разі чого підтвердити я не зможу бо погано розстався з роботодавцем.. 3.Також я міг помилково вказати дати перебуваня у польщі я вказав по новому паспорті бо старого у мене немає і я не памятаю коли я там виїжав закордон. На скільки ці помилки є суттєвими при прдачі у майбутньому на піар і чи є взагалі смисл з цим летіти у Канаду?
-
Доброго дня, шановні! Я працював в Польщі на Амазоні на PICK та SHIP (WRO2). Може хтось знає як знайти подібну роботу в Калгарі на Amazon? Цікавлять контакти агенції. Буду дуже вдячний за допомогу. Щасти.
-
In Riverview park SE
-
I live here
-
Нужен мастер по наращиванию ресниц в салон. Контактный телефон владельца салона +18254843434 Tran (из Вьетнама, прекрасная женщина) Скажите от Ирины (она попросила меня дать объявление, моя знакомая) #салон #ресницы 🌷💄💋🌷
-
Absolutely the parks are beautiful. Great you enjoy it. 👍