Ukrainian Calgary
-
Дорогі українські друзі! 👓🕶️ Пройдіть діагностику зору та отримайте окуляри! І навіть, якщо у вас хороший зір, Ви можете отримати сонцезахисні окуляри! ВСЕ БЕЗКОШТОВНО з картою health benefits. У клініці під час візиту працює україномовний перекладач 💙💛 Будь-ласка вкажіть, що ви від Олександри ❤️ Записатися по тел: 403 888 2129 403 271 31 05 Acadia Vision Clinic 4-675 Acadia Dr SE
-
Переслала в групу по Seton, Auburn Bay. Будемо сподіватися, знайдеться власник🤞
-
Привіт усім Якщо комусь потрібні послуги перукаря звертайтеся Моя дружина перукар зі стажем Telegram 0638562421 Юля Або пишіть мені Район DT
-
Доброго вечора. А можете скинути ссилку на цю групу? Недавно переїхали в Seton
-
Зайдіть до них на сторінку, там є пропозиції. Або їзжайте самостійно. Адресу можна знайти в інтернеті. Щасти вам!
-
Дорогі українські друзі! 👓🕶️ Пройдіть діагностику зору та отримайте окуляри! І навіть, якщо у вас хороший зір, Ви можете отримати сонцезахисні окуляри! ВСЕ БЕЗКОШТОВНО з картою health benefits. У клініці під час візиту працює україномовний перекладач 💙💛 Будь-ласка вкажіть, що ви від Олександри ❤️ Записатися по тел: 403 888 2129 403 271 31 05 Acadia Vision Clinic 4-675 Acadia Dr SE
-
Сюди, мабуть, не можна посилання. Скину в особисті повідомлення
-
Я купую USDT за вигідним курсом готівкою або банківським переказом
-
Вітаю Чи знаєте канали для відслідковування акцій на авіа квитки в Канаді? Типу нашого tripmydeim чи dovkola
-
Доброго дня, хто проходив Мед екзамен в Польщі? Чи він в Канаді актуальний?