Ukrainian Calgary
-
Так. Доларів 30-35. Точно не памʼятаю вже.
-
Можна і мені будь-ласка ?)
-
👀⚡️ - Рассылки по чатам Телеграм, - Реакции на сообщения Хватит упускать своих клиентов! Благодаря моей авторской системе рассылок и создания аккаунтов у вас будет максимальный охват, а также мои аккаунты не удаляют и не банят. Ваша рассылка будет работать круглосуточно! Для чатов, где рекламу быстро удаляют можно использовать реакции на сообщения Если вам интересно найти новых клиентов и повысить свой доход, я жду вас в лс
-
Всім привіт 👋👋 Мене звуть Володимир і я займаюся викладанням англійської 🇺🇲 10+ років! Кажу як носій, пишіть у 📩 пропоную індивідуальне навчання! 🖇 Є акаунт в інста заходьте подивитися мої навчальні відео 👉 vovaenglish
-
Хто хотів собі телефон, маю зараз дисконти від оператора на айфони/самсунги в магазині, пишіть в пп
-
у индейцев только трубку мира можно купить))) а у индусов сигареты...😂
-
смотрите там вы тоже притеснения поимеете... а потом вам закурить дадут...😂😂😂
-
🎓Онлайн школа програмування Запрошує на БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ🎁 дітей від 5 до 17 років🧑💻 Дитина довго сидить в телефоні 📱 ? 📝 Має здібності до навчання але не чого не цікавить? Запишіть її на наші онлайн-заняття! ✏️ ⭐Ми навчимо: обробці зображень та відеомонтажу; створювати сайти та додатки; боти; створювати цікаві ігри та мультики ; 3D моделюванню та багато багато іншому 🧑💻🧑💻🧑💻 Пишіть мені "ЦІКАВО" і отримайте БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ У ПОДАРУНОК🎁