Ukrainian Calgary
-
Продаются пикап траки Ford, Dodge В наличии!!! Есть много пикап траков, в разных комплектациях. Поможем с финансированием как с SSN, так и без!!! Можем сделать под ключ с 5 колесом. Если нужно, сделаем кредитную историю для лучших условий по финансированию. Набирайте нам, и получите бесплатную консультацию!!! 773-977-2177
-
‼️Терміновий мітинг в зв'язку з підривом Каховської ГЕС Збираємось на мітинг на підтримку України в зв'язку з підривом росіянами каховської ГЕС, що вже спричинило місцеву кризу в ланці регіонів Херсонської області. Руйнування ГЕС загрожує екологічною катастрофою для Півдня нашої держави. Сьогодні, 6 червня о 18:30 Локація: Poppy Plaza, 10 St NW Приносьте прапори та символіку, якщо є бажання намалюйте плакати або зробіть написи на звичайному аркуші А4. Будь-ласка, поширите по інших українських групах та на своїх особистих сторінках, щоб змогло долучитися якомога більше людей
-
Так, відправила в особисті
-
Всем добра, подскажите есть ли в Калгари автомобильные заводы?
-
Там все робиться за 5 хвилин
-
Brand new mattress loaded Low price and free same day delivery For more details contact or text +1 (587) 432-7507
-
Я перукар універсал,маю професійну фарбу,роблю різні види фарбувань,стрижки,зачіски,можу прийняти вдома,але в пошуках роботи,можливо хтось знає куди потрібний перукар,буду вдячна.Район 1616 NE
-
Завтра їду з Едмонтона вКалгарі можу взяти до 4 осіб 80$ за особу
-
Усім привіт! Підкажіть будь ласка окуліста, та стоматолога до якого можно звернутись за бенефітами.
-
Там не потрібен пропуск, просто приходите і кажете що ви перший раз, вам все роблять.