Ukrainian Calgary
-
PayPal
-
Всім привіт 👋👋 Мене звуть Володимир і я займаюся викладанням англійської 🇺🇲 10+ років! Кажу як носій, пишіть у 📩 пропоную індивідуальне навчання! 🖇 Є акаунт в інста заходьте подивитися мої навчальні відео 👉 vovaenglish
-
Привіт усім Якщо комусь потрібні послуги перукаря звертайтеся Моя дружина перукар зі стажем Telegram 0638562421 Юля Або пишіть мені Район DT
-
Чого Ви такі категоричні? Знаю декілька людей, які ще з України відправляли резюме, потім проходили онлайн інтерв‘ю і приїхали уже зразу на конкретну роботу. Бувають різні ситуації. Людина просить конкретну допомогу, а не порад, як і коли це робити.
-
-
Бажаю Вам натрапити на класних людей💪🏻 На власному прикладі можу сказати, що реально знайти роботу будучи в Україні. Все вийшло, сподіваюсь і Вам пощастить🙌
-
Як мінімум троє людей з мого оточення віправляли резюме з України, і сюди приїхали саме на ту роботу, на яку те резюме відправляли. Які там уже дані по адресі і телефону, не знаю. Можливо, це не поширено, але такі випадки є. Можна, звісно, сміятися, не знаючи людину, а можна допомогти з інформацією, яку питають. Може, просто людина готується заздалегідь, щоб знати, як писати те резюме по приїзду. Та й яка різниця. Запитує, значить треба. Хто може, той допоможе, поки інші насміхаються.
-
Продам нові водоодпірні навушники у басейн. За деталями в приват.
-
Навіщо Вам адреса та канадська сімка в резюме? Є ще кавер леттер, в якому можна все розказати та пояснити🙌 Не пишіть таких речей, читають заявки і відповідають! Своїм коментарем, Ви знецінюєте досвід інших
-
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, я лечу с Германии в Калгари с пересадкой в Ванкувере. Мне воркпермит оформлять где нужно будет, в Ванкувере или Калгари? Заранее спасибо за ответ!)