Ukrainian Calgary
-
Продам нові водоодпірні навушники у басейн. За деталями в приват.
-
Навіщо Вам адреса та канадська сімка в резюме? Є ще кавер леттер, в якому можна все розказати та пояснити🙌 Не пишіть таких речей, читають заявки і відповідають! Своїм коментарем, Ви знецінюєте досвід інших
-
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, я лечу с Германии в Калгари с пересадкой в Ванкувере. Мне воркпермит оформлять где нужно будет, в Ванкувере или Калгари? Заранее спасибо за ответ!)
-
Спасибо за ответ!
-
Доброе утро . Продаю диван в хорошем состоянии . 100 $ Так же есть в наличии 2 кофейных столика 100 за 2 или один за 50 . И 2 стула по 10 $ Кому интересно, пишите в лс . Всем хорошего дня .
-
Доброго ранку! Ми з чоловіком будемо переїжджати до Калгарі у липні . Можливо хтось може порадити або рієлтерів , або щось з особистого досвіду, як краще і легше знайти житло. Дуже вдячна буду за будь яку інфу!!!!
-
Серйозно ? Назвіть людину яка знайшла роботу на відстані без резюме . Я сумніваюся що приймуть когось без резюме і заявки не будучи в Канаді. В резюме мають бути канадські дані. Кваліфіковані і не кваліфіковані люди будучи вже в Канаді від 1 до 6 місяців не можуть знайти роботу. Навіть заявка яка надіслана онлайн не дає 100 % грантії що вас приймуть на роботу. Вони можуть не читати ваші заявки. Шансів більше коли особисто будете ходити й шукати . На онлайн заявку мені ніхто не відповів. Я ходила особисто . Але проблема в тому що якщо немає водійських прав, також не візьмуть.
-
Можу запропонувати роботу, котується на PR. Треба чоловіки, велике бажання працювати і знання англійської на рівні А2, B1. За деталями у приватні повідомлення
-
-
Ставка на початок 19$-20$