Ukrainian Calgary
-
Ти це до чого
-
То так цікаво читати людей які два місяця тут, а вже все знають 🤣🤠
-
Ви може на indeed переглянути вакансії. Таких вакансій якраз повно
-
дійсно
-
Дійсно)
-
а що це власне міняє?
-
Звідки ви знаєте? Може людина тут ще до війни була а не втекла? Я тут з 2021 року, це ж не значить що я втік з України в Канаду
-
то так цікаво будучи в Україні читати як чоловіки втікають в Канаду
-
Тай хай прилітають, місця всім достатньо
-
Добрий день! Чи є в цій групі люди які працюють в фірмі Denca cabinets?
-
ви теж
-
Ви прекрасний співрозмовник. Пишіть частіше.
-
На любу роботу йдете щоб гроші заробляти, а дальше шукаєте те що вам підходить
-
Як ви думає в кого більше шансів знайти роботу ? У фрезера станочника чи у вишивальниці -закрійника( ручна -машинна вишивка)? Тому не пишіть про два місяці. Тому люди шукають роботу по всіх своїх досвідах і напрямках. Ви думаєте легко знайти медсестрі чи вчителеві. Навіть будучи в Канаді не легко.
-
Так всім вже відправила резюме , ходила . Найголовніше не здаватися . Читала що люди по 300 резюме розсилають і по 1,5 місяці ходять особисто.
-
10 рочків тому зайняло 3 місяці і 50+ резюме , щоб піти і заробляти, а все через те що перебирав...
-
Добрый день. Ищу подработку на субботу, воскресенье, Калгари. Буду благодарен, за любую информацию.
-
Дівчатка привіт. На завтра 09.06 потрібно модельки на шугаринг/ваксинг бікіні. Даунтаун, Калгарі. Вартість $20.
-
Народ, я правильно зрозумів, мені G1 права дають після сдачі теорії? А через скільки можна йти на G2?
-
Хто хотів собі телефон, маю зараз дисконти від оператора на айфони/самсунги в магазині, пишіть в пп
30 Jan 2023, 02:45
9687/36397
about 6 hours ago