Ukrainian Calgary
-
Дівчатка привіт. На завтра 09.06 потрібно модельки на шугаринг/ваксинг бікіні. Даунтаун, Калгарі. Вартість $20.
-
Хто хотів собі телефон, маю зараз дисконти від оператора на айфони/самсунги в магазині, пишіть в пп
-
Good afternoon everyone, now I am looking for a job because my temporary job on the fork lift has ended and I am now working temporarily in a moving company as a driver, but this is temporary because I am looking for a company in which I can develop. I am looking for such jobs as: Driver, class 5 truck driver, work on a fork lift, and I am also interested in a warehouse. At the moment, I have already sent my resume everywhere and am waiting for the result ( Indeed, Kjjjj) I have good experience: ( warehouse, fork lift, driver).🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
-
Привіт! Може хтось знає, як сплачувати податки, коли працюєш в Uber Eats? Служба підтримки відповіла, що це потрібно робити самостійно. Скііількиии?😅
-
можу коротко проконсультувати онлайн
-
Marks.
-
Здрастуйте, шановні Українці! Хочу підтримати тих, хто тут, з нами, в Калгарі. Зруйнування Каховської ГЕС - це катастрофа мирового маштабу. Я сам з Нової Каховки і мої близьки ще там. Моє дитинство, мій символ сили зруйновано. Але я не слабкий. Ми повинні жити далі, будувати своє життя, кормити наших дітей та жінок. Я світло вірю, що тільки побудуючи власне життя спершу, можна і Каховскьку ГЕС відстроїти Ми знаходимось в такому широкому місті, де кожному потрібен автомобіль, щоб мати змогу почувати себе вільно Я в Калгарі займаюсь продажею авто в кредит та за налічку, буду радий допомогти Вам. В мене є 1000 авто Також ми маємо реферальну програму. Якщо Ви знаєте когось, кому потрібне авто, приводьте до мене, і з угоди Ви отримаєте 500$ Це наймовірна можливість заробити гроші Вже 2 чоловіка отримали свої 500$, Ви можете бути наступний(-на)