Ukrainian Calgary
-
Здрастуйте, шановні Українці! Хочу підтримати тих, хто тут, з нами, в Калгарі. Зруйнування Каховської ГЕС - це катастрофа мирового маштабу. Я сам з Нової Каховки і мої близьки ще там. Моє дитинство, мій символ сили зруйновано. Але я не слабкий. Ми повинні жити далі, будувати своє життя, кормити наших дітей та жінок. Я світло вірю, що тільки побудуючи власне життя спершу, можна і Каховскьку ГЕС відстроїти Ми знаходимось в такому широкому місті, де кожному потрібен автомобіль, щоб мати змогу почувати себе вільно Я в Калгарі займаюсь продажею авто в кредит та за налічку, буду радий допомогти Вам. В мене є 1000 авто Також ми маємо реферальну програму. Якщо Ви знаєте когось, кому потрібне авто, приводьте до мене, і з угоди Ви отримаєте 500$ Це наймовірна можливість заробити гроші Вже 2 чоловіка отримали свої 500$, Ви можете бути наступний(-на)
-
Так, дякую. Ви просто отнимали номер GST и усі рахунки по обслуговуванню зберегли та включили у декларацію, так?) просто хочу порахувати, чи варто їздити🤣 Бо ще якійсь чувак стукне за те, що суп холодний, а ще і податки за це заплати Жартую
-
Реклама от бога🤣
-
Вітаю всіх. Друзі чи може хтось порадити толкового ріелтора в Калгарі на винаєм житла?
-
Доброго дня, запрошую Вас на майстер-клас з нейрографіки🌺 14 червня (середа) з 17.00-19.00. Місце проведення - Центральна бібліотека Калагрі ❤ Цього разу, працюємо за запитом на тему Гроші 🤑для реєстрації пишіть у приватні☺
-
Мені треба було списувати, тому і влаштувався туди. Їздив рочків 4/5 тому , то так якщо дома нема що робити то можна їздити, якщо є можливість піти просто навіть за 17$ в годину десь попрацювати то краще туди чим брати зміну на доставках. За те що холодне чи чогось нехватає , то все проблеми ресторанів і клієнтів.. не Ваші
-
Всім Доброго Дня. Для тих у кого немає авто але є бажання влітку поїхати в гори до Банфу, Джасперу або Британської Колумбії. Пропоную 1-2 денні поїздки в вихідні для маленьких груп з 3-4 людей (звичайним SUV). Це хороша можливість відвідати місця, які не доступні для громадського транспорту, також влітку в найбільш популярних місцях паркінги дуже сильно завантажені в вихідні, тому плюсом є ще те, що я вас можу завезти туди де ви самі в денний час не запаркуєте авто і забрати звідти коли буде потрібно. За деталями звертайтеся в особисті повідомлення.
-
Продам велосипед Удобный в езде, подходит для катания по городу, прогулок в природе Тормоза, переключения скорости хорошо функционируют Продаю в связи с неиспользованием Цена: 100$ В комплекте камера
-
#зварювальники #сварщики #робота Привіт всім зварювальникам:) Може хто порадити фірму в Калгарі для зварювальників де зараз набирають або хоча б де хто працює що би покидати туди своє резюме Буду вдячна за відповіді
-
Всім привіт) шукаю роботу у сфері будівництва,маю 3 роки досвіду , англійський А1, може хтось щось знає або має якісь пропозиції дайте знати,буду дуже вдячний!!!