Ukrainian Calgary
-
Мені треба було списувати, тому і влаштувався туди. Їздив рочків 4/5 тому , то так якщо дома нема що робити то можна їздити, якщо є можливість піти просто навіть за 17$ в годину десь попрацювати то краще туди чим брати зміну на доставках. За те що холодне чи чогось нехватає , то все проблеми ресторанів і клієнтів.. не Ваші
-
Всім Доброго Дня. Для тих у кого немає авто але є бажання влітку поїхати в гори до Банфу, Джасперу або Британської Колумбії. Пропоную 1-2 денні поїздки в вихідні для маленьких груп з 3-4 людей (звичайним SUV). Це хороша можливість відвідати місця, які не доступні для громадського транспорту, також влітку в найбільш популярних місцях паркінги дуже сильно завантажені в вихідні, тому плюсом є ще те, що я вас можу завезти туди де ви самі в денний час не запаркуєте авто і забрати звідти коли буде потрібно. За деталями звертайтеся в особисті повідомлення.
-
Продам велосипед Удобный в езде, подходит для катания по городу, прогулок в природе Тормоза, переключения скорости хорошо функционируют Продаю в связи с неиспользованием Цена: 100$ В комплекте камера
-
#зварювальники #сварщики #робота Привіт всім зварювальникам:) Може хто порадити фірму в Калгарі для зварювальників де зараз набирають або хоча б де хто працює що би покидати туди своє резюме Буду вдячна за відповіді
-
Всім привіт) шукаю роботу у сфері будівництва,маю 3 роки досвіду , англійський А1, може хтось щось знає або має якісь пропозиції дайте знати,буду дуже вдячний!!!
-
Дякую вам)))
-
На самом деле вам тонко намекнули что шериф местный может поинтересоваться зачем вы туда приехали. Эти сигаоеты без акциза только для коренных. Но если сможете объяснить - почему бы и не попробовать.
-
Классика жанра. Надавил на жалость, похвалил, а теперь и деньги заработать. Молодец, хорошо работаешь)
-
Всім привіт 👋👋 Мене звуть Володимир і я займаюся викладанням англійської 🇺🇲 10+ років! Кажу як носій, пишіть у 📩 пропоную індивідуальне навчання! 🖇 Є акаунт в інста заходьте подивитися мої навчальні відео 👉 vovaenglish
-
Всі привіт) Таке питання: зараз проживаю на зйомній квартирі (до цього жила в друзів і давала їх адресу). Зараз хочу йти здавати на права і щоб вони вже були на нову адресу, поточну де проживаю, а не на адресу друзів. Де, яким чином і в яких саме документах я можу змінити адресу проживання на поточну, так як в Реджистер треба йти з підтвердженням адреси? Всім дякую)
-
Умова мається на увазі оренда договору, правильно? А якщо на health card подали вже давно місяць точно і там була стара адреса, то потім в Реджистер йти і просити її змінити і знову чекати лист, правильно? Дякую вам)
-
Маркс а если дешевле то волмарт.
-
Всім привіт . Шукаю молоду дівчину на підселення в однокімнатну квартиру. Ціна з одного: 880+ електрика. З плюсів : Wi-fi - включено Вода - включено Я живу з котиком. Він душенька. Район - даун таун. Все в пішій доступності. 26 поверх , великий балкон (зробимо свою чіл зону будемо тусити). Є PS4, телек. Посудомийка. В домі є спорт зал безкоштовний чіл зона на 2-му поверсі. Більярд, баскетбольний майданчик теж фрі. Мінуси : Спальня на двох ( потрібне буде тільки друге ліжко) Пральня внизу, в апартаментах немає (6$ - Попрати і висушити ) Все. Про себе : Мені 23 роки. Я живу в Калгарі рік. Постійно працюю, вдома буваю по вечорам, але життя бентежне, можу і не бути. Я надіюсь знайти easygoing персону, круто було б подружитись. Якщо є якісь питання - пишіть в приват.