Ukrainian Calgary
-
Всім привіт 👋👋 Мене звуть Володимир і я займаюся викладанням англійської 🇺🇲 10+ років! Кажу як носій, пишіть у 📩 пропоную індивідуальне навчання! 🖇 Є акаунт в інста заходьте подивитися мої навчальні відео 👉 vovaenglish
-
Всі привіт) Таке питання: зараз проживаю на зйомній квартирі (до цього жила в друзів і давала їх адресу). Зараз хочу йти здавати на права і щоб вони вже були на нову адресу, поточну де проживаю, а не на адресу друзів. Де, яким чином і в яких саме документах я можу змінити адресу проживання на поточну, так як в Реджистер треба йти з підтвердженням адреси? Всім дякую)
-
Умова мається на увазі оренда договору, правильно? А якщо на health card подали вже давно місяць точно і там була стара адреса, то потім в Реджистер йти і просити її змінити і знову чекати лист, правильно? Дякую вам)
-
Маркс а если дешевле то волмарт.
-
Всім привіт . Шукаю молоду дівчину на підселення в однокімнатну квартиру. Ціна з одного: 880+ електрика. З плюсів : Wi-fi - включено Вода - включено Я живу з котиком. Він душенька. Район - даун таун. Все в пішій доступності. 26 поверх , великий балкон (зробимо свою чіл зону будемо тусити). Є PS4, телек. Посудомийка. В домі є спорт зал безкоштовний чіл зона на 2-му поверсі. Більярд, баскетбольний майданчик теж фрі. Мінуси : Спальня на двох ( потрібне буде тільки друге ліжко) Пральня внизу, в апартаментах немає (6$ - Попрати і висушити ) Все. Про себе : Мені 23 роки. Я живу в Калгарі рік. Постійно працюю, вдома буваю по вечорам, але життя бентежне, можу і не бути. Я надіюсь знайти easygoing персону, круто було б подружитись. Якщо є якісь питання - пишіть в приват.
-
Пользователей, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать много эмодзи Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️
-
Пользователей, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать много эмодзи Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️
-
Вітаю! Підкажіть стосовно водійського посвідчення, права старого зразка (ламіновані) можна обміняти в Калгарі, чи мусять бути нові (пластік)? Дякую