Ukrainian Calgary
-
Скажемо так, вся ця ситуація з акулою викликає почуття жаху, але не співчуття...плюс я от думаю, що зазвичай коли є небезпека атаки акул є попередження, але завжди знаходяться особи які вважають, що то не про них і не для них і все одно повзуть у воду...доречі русня не в остання в рядах з такою поведінкою... так що я думаю це природний відбір... карма... і ще одне...ті хто тікає і мовчить про війну- ВИНЕН! Якось так. Ну це моя думка🤔 Слава Україні💙💛
-
И откуда такие выводы? Я просто осуждаю тебя за то что ты желаешь смерти абсолютно всем кто русский. Что тебе сделала 4х летняя Зина из Владивостока? Не вышла на митинги? Что тебе сделал русский язык? На нем не только русские общаются, он не принадлежит им, не в РФ его придумали и не только там на нем говорят. Да и мы в другой стране, свободной стране. Там где насилие непрриемлимо независимо от расы, веры, цвета кожи, гражданства, гендера и так далее
-
Перед прильотом зверніться до CCIS, вони вас зустрінуть і нададуть готель на 2 тижні, зараз немає такого напливу як в березні. Всіх кого я знаю і хто прилетів травень, червень готель надають по прильоту в той же день. Якщо пізно прилітаєте, обов'язково напишіть їм заздалегідь
-
Доброго дня Ми сімейна пара,нам по 22 роки Прилітаємо в Калгарі 30 червня,шукаємо якесь житло хочаб на тиждень поки трішки не освоїмось буду вдячна за вашу відповідь ))