Ukrainian Calgary
-
И откуда такие выводы? Я просто осуждаю тебя за то что ты желаешь смерти абсолютно всем кто русский. Что тебе сделала 4х летняя Зина из Владивостока? Не вышла на митинги? Что тебе сделал русский язык? На нем не только русские общаются, он не принадлежит им, не в РФ его придумали и не только там на нем говорят. Да и мы в другой стране, свободной стране. Там где насилие непрриемлимо независимо от расы, веры, цвета кожи, гражданства, гендера и так далее
-
Перед прильотом зверніться до CCIS, вони вас зустрінуть і нададуть готель на 2 тижні, зараз немає такого напливу як в березні. Всіх кого я знаю і хто прилетів травень, червень готель надають по прильоту в той же день. Якщо пізно прилітаєте, обов'язково напишіть їм заздалегідь
-
Доброго дня Ми сімейна пара,нам по 22 роки Прилітаємо в Калгарі 30 червня,шукаємо якесь житло хочаб на тиждень поки трішки не освоїмось буду вдячна за вашу відповідь ))
-
ДА ША, причем здесь 3х летняя Зина или кого вч там в припер привели???у меня есть тоже друзья из рососсии, и они даже не говорят на русском больше... максимально донатят на ЗСУ и помогают Украинцам... и их совершенно не обижают все эти реакции украинцев на смерти русни...они понимают...что те кто под обстрелами и у кого любимые в опасности из-за этой имперский нации имеют право на злость...опять же... я уверена, что было предупреждение, но русняк как всегда решил, что ему море по колено... почему то других купающихся я не вижу....
-
Ну якщо кожен буде думати, що нічого поганого немає у російському то ми під росією і залишимось. І ми навідміну від інших «рускоговорящих» країн під росією весь вік виборюємо свою індивідуальність, відмінність , і до цієї страшної війни теж була боротьба але пасивна , тому що ми не помічали не хотіли чи не могли, бо були сліпими баранами , а зараз ми помітили це і стараємось це викорінити, бо не хочемо бути несвідомим стадом , це шанс викорінити все що звʼязано з мокшанами , так що не треба говорити про Зіну з Владивостока , вона так і залишиться там і не буде ніхуя міняти в своєму житті , бо їй норм, вона частина гнилого переварювання в животі гнилої країни. Вона її частина бо вона блять там родилась ! І вона виросте і навряд чи буде так добре говорити про тебе як ти про неї у цьому і наша відмінність. За це і йде боротьба! За відмінність між нами .