Ukrainian Calgary
-
Это только касается налички, если у вас на карте то ок
-
Я розумію, але питання полягає в кеші, чи можна мати мені до 10тис і дитині до 10 тис, якщо вона неповнолітння
-
Зрозумів, дякую
-
Я би вам порадив просто по прильоту задекларувати ці кошти і все.
-
Дякую
-
Обов’язково зробіть фото документу який будете підписувати у аеропорту, потім це знадобиться коли буде вносити ці гроші на свій канадійський рахунок у банку.
-
Всем привет! С 1го февраля пересдаю маленькую студию в самом центре города. 5й этаж, 8и этажного дома. Идеально для 1го или пары! 4 ave SW в районе Princess Island Park. 1400 cad , все коммунальные +интернет включены, квартира полностью мебелирована, есть телевизор. Залог 500 cad. Стиралка+сушка общая в здании стоит 3cad. Дом находится практически в парке, возле Peace Bridge. Спокойный район, рядом залили каток.Никаких документов не требуют. Автобусная остановка возле подъезда, до остановки c-train 3 мин, остановка 7ave. Заключат новый контракт на пол года или год. По всем вопросам пишите или звоните, видео отправлю в личку. Идеально для тех у кого нет справки с работы и выписки из банка!
-
Вітаю, треба водії клас 1/3 з досвідом, робота по місту, 29-38 cad за годину, пишіть в приватні повідомлення, дякую
-
Карьерный успех начинается с одного шага! Твоя возможность расти начинается прямо сейчас!
-
Юрий надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7385
-
Повністю мебльований будинок з 2 спальнями для оренди 📍 Адреса: 4001 Centre A St NE, Калгарі Особливості нерухомості: • Повністю мебльований будинок з 2 затишними спальнями, просторою вітальнею, окремою кухнею та ванною кімнатою. • Великий балкон на головному поверсі – ідеальне місце для відпочинку. • Приватна парковка на території. • Спільна пральня, розташована в підвалі. • Можна з домашніми улюбленцями 🐾 (куріння заборонено). • Велике подвір’я, чудово підходить для барбекю та активного відпочинку. 📍 Вигідне розташування: • Зручний доступ до автобусних маршрутів 300, 3, 301, які довезуть вас до центру міста всього за 10 хвилин; автобусна зупинка знаходиться в пішій доступності. • Початкова школа розташована прямо через дорогу – ідеально для сімей. 📅 Доступно одразу 💵 Оренда: 1,750 доларів/місяць 💵 Депозит: 1,750 доларів 💵 Комунальні послуги: 60% 📝 Термін оренди: 1 рік Цей будинок пропонує комфортні умови проживання, зручне розташування та всі необхідні зручності.
-
Це виглядає як спам. Не можу видалити/обмежити цього користувача бо його повідомлення старше за 24 години.
-
Актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний зв'язок від TELUS / KOODO: 🛜Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $55 / $65 на місяць - До двох перших місяців безкоштовно 📲Мобільний зв'язок 📍TELUS - 120GB 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $45 📍KOODO - 50GB 5G - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $35 Та інші варіанти 📩 Більш детальніше звертайтесь в особисті повідомлення