Ukrainian Calgary
-
Привет 👋 Может есть у кого-то запаска на бмв сейчас?
-
Дівчата, День закоханих вже зовсім скоро! 💖✨ Подаруйте собі ідеальний манікюр та педикюр! 💅 Я майстер із досвідом понад 8 років і допоможу зробити ваші нігтики красивими, доглянутими та довговічними! ✔ Нарощування та моделювання ✔ Корекція форми нігтів (вниз зростаючі, “взлітаючі”) ✔ Професійний педикюр ✔ Великий вибір кольорів та дизайнів ✔ Стерильні інструменти – ваша безпека понад усе 🌸 Затишна атмосфера, смачний чай, кава та солодощі для вашого комфорту! 🚗 Безкоштовна парковка 📍 Район Bankview 📞 Запис за телефоном: 403-619-7673 Не відкладайте красу на потім – записуйтесь заздалегідь! 💕
-
Хлопці, скоро день святого Валентина!) я маю на подарунок нові кросівки в подарунковій коробці, 36 розміру! (6) шкіряні з замшою! Тут таких ні в кого не буде. 23.5 по устильці ♥️ Нашим віддам за 100$
-
🏡 Оголошення про оренду таунхаусу Здається в оренду просторий таунхаус за адресою 1373 68 Street SE! 📍 Локація: Зручний доступ до основних доріг (Stoney Trail, 17 Ave, Memorial Drive). Поруч магазини: Costco, Walmart, Sobeys, Co-op. 🏡 Характеристики: • 2 спальні + ден рум • Вітальня з кухнею • 2,5 ванних кімнати • Гараж 📅 Доступний з 1 березня 💰 Вартість: • $1800/місяць + комунальні платежі (~$200) • Pet-friendly 🐾 (+$25/місяць) За деталями звертайтеся в приватні повідомлення.
-
Привіт друзі, чи хтось зможе скинути на українську карту гроші, а я віддам готівкою при зустрічі? Дякую
-
Hernán Juárez надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7657
-
hsbshhrhhhh надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7657
-
Katherine надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7661
-
Заняття з англійської мови 🇬🇧 Індивідуальні: ✨ Від 270 грн/заняття ✨ Підходить для будь-якого рівня володіння мовою ✨ Індивідуальний графік ✨ Перший урок безкоштовний Бажаєте покращити свої знання англійської? 🎓 Тоді неодмінно звертайтеся в приватні повідомлення для реєстрації 📩
-
🏡 Оголошення про оренду таунхаусу Здається в оренду просторий таунхаус за адресою 1373 68 Street SE! 📍 Локація: Зручний доступ до основних доріг (Stoney Trail, 17 Ave, Memorial Drive). Поруч магазини: Costco, Walmart, Sobeys, Co-op. 🏡 Характеристики: • 2 спальні + ден рум • Вітальня з кухнею • 2,5 ванних кімнати • Гараж 📅 Доступний з 1 березня 💰 Вартість: • $1800/місяць + комунальні платежі (~$200) • Pet-friendly 🐾 (+$25/місяць) За деталями звертайтеся в приватні повідомлення.