Ukrainian Calgary
-
Всем привет) Подскажите пожалуйста возможно сейчас кто-то занят таким вопросом. Как сделать документы для переезда в Канаду, возможно кто-то уже делал документы для родных. С чего начать и возможно ли это вообще? Буду благодарна за любую информацию 🤗
-
Продам детское питание
-
Добрый вечер, кто может помочь привезти завтра гипсокартон с магазина, напишет пожалуйста в лс
-
Репетитор англійської мови для дітей та дорослих. За більш детальною інформацією звертайтеся в дірект
-
Привіт А тут є викладач англійської щоб провести емуляцію selpip щоб я розумів на скільки балів тягну? Якщо є, пишіть в приватні
-
Доброе утро, кто может помочь привести гипсокартон с магазина завтра, напишите в лс
-
listening та reading можна на сайті селпіпа потестити, там є безкоштовний тест
-
Now надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7813
-
Оренда 4-бедрумного дуплексу в Beddington Heights 📍 Розташування: Berkeley Drive, Beddington Heights 🏡 Характеристики: ✔ 4 спальні ✔ 2 ванні кімнати ✔ 2 паркувальні місця (безкоштовно) ✔ Пет-френдлі – питомці безкоштовно 🐾 🚶♂️ Зручності поруч: ✅ Beddington Towne Centre (супермаркет) ✅ Автобусна зупинка 📅 Доступний з 1 березня (можливий безкоштовний заїзд на 2 дні раніше) 💰 Ціна: $2250/місяць 💡 Комунальні послуги (приблизно, залежить від використання): ▫️ Зима: $250-350 ▫️ Літо: $150-250 За деталями та переглядом – пишіть у повідомлення!
-
☝️Оновлення!!! 📱Google Pixel 9 за $152 $34 - 20 ГБ $39 - 60 ГБ Market Mall 3625 Shaganappi Trail NW WOW mobile boutique
-
Шукаємо нових орендарів для оренди двокімнатної квартири з 1 березня за адресою 205 Heritage Dr SE. Дві спальні, одна загальна кімната, комора, кухня, ванна/туалет, балкон, 4-й поверх 4-поверхового будинку. Гарне, тихе місце, безпечне-через дорогу знаходиться поліція. Квартира тепла узимку, у будівлі багато українців . 10 хвилин пішки від станції С-train “Heritage” + біля будинку достатньо зупинок автобусів. Будинок чудово розташований. У пішій доступності багато магазинів. Вартість оренди квартири: 1725$ в місяць + електроенергія. Депозит - 499$. Парковка . Дозволяються тваринки, додатково 25$. Якщо зацікавлені, пишіть в особисті.
-
15$