Ukrainian Calgary
-
Дорогі мої. Я Пoчaлa збiр для мoгo чоловіка він – чудовий чоловік, тато та герой, який від початку повномасштабного вторгнення боронить наші життя і потребує нашої невідкладної допомоги. Постійне навантаження та проведення виконань бойових завдань на сході та півдні, спровокували розвиток асептичного некрозу голівок стегнових кісток IV ступеню. Наразі, Сергій надалі проходить службу, але постійний нестерпний біль впливає на виконання завдань.Прошу дати йому шанс жити повноцінним життям.. 💳Картка монобанк Сергія 4441111155448883 PayPal [email protected]
-
Доброго дня, хтось вже пересилав посилки в Україну? Чи користувалися послугами Meest?
-
Дорогі мої. Я Пoчaлa збiр для мoгo чоловіка він – чудовий чоловік, тато та герой, який від початку повномасштабного вторгнення боронить наші життя і потребує нашої невідкладної допомоги. Постійне навантаження та проведення виконань бойових завдань на сході та півдні, спровокували розвиток асептичного некрозу голівок стегнових кісток IV ступеню. Наразі, Сергій надалі проходить службу, але постійний нестерпний біль впливає на виконання завдань.Прошу дати йому шанс жити повноцінним життям.. 💳Картка монобанк Сергія 4441111155448883 PayPal [email protected]
-
Приезжаю в Калгари 7 числа. Ищу работу с 10декабря. Мужчина 30 лет. Мувинги, заводы, склады, стройка( подсобник, без специальности). Учусь быстро, расторопный. Английский школьный, но в процессе. Желательно чтобы первый месяц без авто можно было добраться
-
Приглашаю детей на бесплатную неделю онлайн-уроков по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ с нуля👩🏼💻 Отличный способ провести время с пользой и развить математические способности, логику, внимание и критическое мышление, что положительно повлияет на деятельность☝🏻 Пишите в лс, кому отправить ссылочку🙂
-
Всім привіт) Я купив новий телефон від певного оператора. Скажіть чи зможу я його змінити його на будь-який інший оператор перш ніж закінчаться 2 роки, протягом яких я маю користуватися його послугами? Що для цього потрібно зробити? Повністю погасити кредит і лише після цього змінити оператора?
-
На дитину заводять анкету, за яку ви платите. Але кров і рентген здавати не потрібно, направлення не дають.
-
Дитину сфотографують і все, на цьому і є медичний огляд.
-
Так на всіх членів сімʼї
-
Всім привіт. Хто знає, Ліфт доставка їжі доступно в Калгарі? Не можу знайти.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка чи можна зробити проїзний за 5$ онлайн, чи обов’язково їхати в City Hall?
-
Вітаю. Шукаю вчителя з англійської мови, онлайн або офлайн. Розгляну також варіанти зі школами англійської мови. Мій рівень початковий, вивчаю самостійно мову 3 місяці, але потрібна людина яка направить в правильне русло, побудує чіткий графік занять, та допоможе досягти поставлених цілей. З пропозиціями прошу в приватні повідомлення