Ukrainian Calgary
-
hi, ще актуально 2 місця в саншайн?
-
4451 61 Ave SE Room#3 📞 587-432-7507
-
Привіт. Скажить, хто буває в Банфі, або просто був. Як там зробити, щоб десь залишити автівку і погуляти? Таке можливо?
-
Там є безкоштовна парковка,де саме я не пам'ятаю,але якщо вам потрібно можу запитати
-
Дякую!
-
Доброго дня. Підкажіть, якщо втратила власне свідоцтво про народження, чи можно його якось відновити? Може через ДІЮ? Дуже дякую.
-
Roman Shelefontiuk +17059707454 eXp Realty Ваш 🇺🇦 рієлтор в Калгарі Якщо у вас є будь які питання з приводу купівлі житла, буду рад відповісти на питання
-
Добрий вечір громадо 🇺🇦 Є гарна нова квартира з дуже маленькими condo fees, побудована у 2023 році, знаходится у центрі в районі Inglewood. Ніхто ще не жив у ній. Ціна зменшилась, поточна ціна $295,000. 1 🛏️ 1🛁 🏠 Condo fees 241/Monthly 📍Inglewood, 1605 17 Street SE 🚙 Underground Parking All needed appliances included Якщо хочется подивитися її, напишіть мені
-
Hello guys. I am new here in Canada. Currently I am living in Calgary, and looking for a job. I had a lot of experience in different fields, and looking for an opportunity to become a bartender here. I have more than 3 years of experience in this sphere. I have experience as sales assistant as well. But will be appreciated for any proposals. I am not afraid to have my hands dirty. So guys if u have some propositions pls message me. I would be grateful.
-
hi, на ці вихідні є 2 місця?
-
Безкоштовна парковка біля залізничної станції
-
Привіт, по роботі в Калгарі, де б мені зараз купити зарядку на андроід? я в даунтаун 2412 4 St SW. Приїхав з Едмонтону