Ukrainian Calgary
-
Здравствуйте) мы живем на NW, сыну 3,9 будем рады знакомству 😊
-
🚗 Привіт, я Влад з Calgary Car Centre! Ми пропонуємо великий вибір автомобілів різних марок і моделей. І найголовніше - я готовий допомогти вам отримати фінансування, навіть якщо це здається складним завданням. Оформимо кредит із зручними виплатами, щоб вам було максимально комфортно. 💼 Пишіть мені в дірект, і разом ми знайдемо ідеальне рішення для вас! 🚀📩📩
-
Дівчата, підскажіть будь ласка магазин для майстра манікюру?? Особливо цікавить краплі для зупинки крові
-
А какие условия? Что нужно, чтобы одобрили кредит?
-
Если планируете попасть туда на метро - оно не работает в центре.
-
Приехать с документами (айди и кредитка) Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique
-
Усім привіт, офери на тарифи для новоприбулих і не тільки: 35$ за 40 гіг 40$ за 55 гіг Підключення лише 30$ Для тих хто вже з файдо: 40$ за 40 гіг 45$ за 75 гіг Без плати за підключення 🤗 Деталі в лс або приходьте🌸🐈⬛ 3625 shaganapi trail nw Wow mobile (біля епл стор)
-
Всім привіт. Шукаю роботу монтажник мебелі ( furniture installer) 15 літній стаж. Заміри розмір креслення деталіровка зборка монтаж. Весь процес до виготовлення продукта. Дякую .
-
Здається нижній поверх у Montgomery NW. 1 хвилина від автобусної зупинки, 5 хвилин від продуктового магазину та школи пішки, поруч університет і дитяча лікарня, 15 хвилин їзди до даунтауну на автобусі. Спокійна локація біля річки та пари парків. - окремий вхід - своя стирала та сушка - невеличка кухня - одна спальня, одна вітальна кімната і одна ванна - килимове покриття - паркінг на вулиці - для однієї чи двох осіб - $1400/місяць, 40% комуналки, та $1000 депозит. Обовʼязково стабільна робота чи збереження на банківському рахунку.
-
Так