Ukrainian Calgary
-
Це не я запитувала. Дякую :)
-
Підкажіть будь ласка, чи є також в Доларамі лимонна кислота? (Не можу її знайти ніде на полицях в магазинах, або не помічаю🙈😄)
-
(блін, це звучить як назва крутого панк-рок гурта)
-
Citric acid
-
А ви краще спитайте у співробітників магазину Я точно бачив цю кислоту але не згадаю де )
-
Усім привіт Промо для тих хто вже є з файдо🐶 $40 за 100 гіг тариф без контракту iPhone 15 $38/m 📲 Samsung s23 $0/m Google pixel 8 $0/m Деталі в лс або приходьте 🌸🐈⬛ 3625 shaganapi trail nw Wow mobile (біля епл стор)
-
Да 😌 но не все так заманчиво как кажеться) я йога учитель, веду прямые эфиры и постоянно записываю видосы. Так что тринога — это мой друг и помощник.
-
Кто хочет работу в Канаде? С 1:10:00 до 13:00: 30–45 долларов США в час. 2. Дневная зарплата: 250$ До 450$/день. 3. Еженедельная зарплата: 700$ и выше.. Если вы хотите работу, пожалуйста, свяжитесь со мной Примечание _ требуется базовый английский
-
Хто знає де можна зробити рікріейшн карту?
-
Всем привет, кто знает как можно с Украины переслать деньги сюда, напишет мне в лс. Или может кому нужно обменять деньги, тоже пишите
-
Вiтаю Вас шановне та поважне панство 🇺🇦 Благаю звернути на нас увагу.. Мене звати Віра, я мама моєї єдиної квіточки - Тетянки. 🧚♀️ Їй вкрай потрібна, термiнова операція на серці ❤ Тетяночка вже пережила три операції, і сьогодні вона чекає на четверту.😥 Її стан, зараз дуже тяжкий але стабільний і часу у нас дуже мало, можна сказати , що його зовсім немає. Тому я, як Мама, благаю всіх Вас ,вiд усьoгo cepця : Допоможіть мені спасти мою донечку.Нe зaлишайтe нас на самоті у бiдi...Вона може померти... Дуже надiюся на Вас 🙏 Щoб нам дoпoмoгти і подивитися нашу icтopiю - Перейдіть в МІЙ АКАУНТ. Там я виклала всю нашу історію.. Щиро Вам дякую від усього серця ❤
-
Можете в будь-який walk in clinic, вам лікар призначить антибіотики. Якщо є бенефітс кард, то з рецептом може й безкоштовно буде. Шукайте по гугл-мепс де найближчий до вас. Можете, якщо дуже критично, то в емердженсі рум в лікарню, але я не рекомендую, це реально якщо емердженсі. Там легко можна посидіти 5-8 годин поки вас огляне лікар Для знеболення поки дитині давайте парацетамол або ібупрофен по вазі/віку (тут це Тайленол або Адвіл)