Ukrainian Calgary
-
Ні не можна.Питала на гарячих лініях Укрпошти, Нової Пошти і Міст і всі сказали, що заборонено.Можна спробувати заховати в речах, але можуть повернути посилку, так що краще не ризикувати, а знайти людину, що буде летіти і єю передати( я так робила, але ще до ліків прикладала чек з печаткою з аптеки)
-
Доброго дня, пропоную вам нашу школу англійської, якщо цікавить, напишіть нам в приватні🤗
-
Добрий день))) я новенька в цьому чаті, потребую вашої допомоги)) скажіть, будь ласка, чи є в аеропорту Калгарі волонтери і чи можливо посилитися в готель безкоштовно, поки не знайдемо постійне житло ? Плануємо на початку лютого їхати і дуже переживаю 🫣
-
Дуже дякую, пошукаю
-
Доброго дня. Хочу попросити про допомогу , намагаюсь з дитиною виїхати з окупації потрапили під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо може хтось позичити 200 чи 300 грн. Я поверну як виберусь. Вибачте якщо щось. Дякую велике. повірьте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідність. Мені дуже соромно перед вами.
-
Куди викликати авто?
-
Доброго дня усім! Друзі, потрібна ваша допомога терміново! Серйозні проблеми з зубом, не можу ні їсти ні спати нормально. Alberta Health Card є, подалися на бенефітси, але поки безрезультатно і невідомо коли вони будуть і чи взагалі будуть. Де можна терміново видалити зуб щоб не за всі гроші світу? Можливо хтось стикався з цим і знає яка ціна приблизно? Буду вдячна за будь-яку допомогу!🙏😢
-
Я гуглила знайшла клініку там ціни були 150-250 видалення. Пошукайте в гуглі із словом price чи шось таке. Удачі
-
Дякую ❤️