Ukrainian Calgary
-
Скаргу надіслано
-
А ось це самий найпотворніше створіння . Матів не буду писати. Але інакше не пояснити яке це лайно. Не здивуюся якщо це лавно обкурилося травою і пише брєд пости. Бо пости таки брєд ( бо хвалилося що курить чи вживає ту траву. не зрозуміло до кінця) пише ще й не здорові пости. Типу вийшли «обезьяны палестинцы, короче дебилы». А коли я написала. Що новорічна ніч та мітинг не сумісні речі. Що це абсурд в такий день мітингувати . Що я не проти мітингу. Але ж не в новорічну ніч мітингувати. Вийшли захисники захищати їх. Типу що це я хамло і не вмію з людьми спілкуватися. І тут я зрозуміла. Що люди там не здорові сидять.
-
Всім привіт, маю вільну кімнату, ціна 700 + комунальні девʼяносто доларів. За цією адресою 131 72 Ave NE
-
Добрий ранок! Хто знає- підкажіть,будь ласка. Після 30 січня чи можна буде подати заявку на продовження Alberta benefits card (а саме,стоматологічну допомогу)? Якщо так- то куди звертатись для цього(в реджістрі офіс)?
-
Всем привет, рассматриваю вариант переезда в Калгари с эдмонтона, мне много не надо находится чтоб понять что мне не нравится тут, это про Эдмонтон. Ну и детям он тоже особо не залетел, вижу надвигающийся депресняк на горизонте, в Калгари всё же по колоритней, горы, природа и тд. А тут кроме Мол/а ничего то и нет, пустыня и заводы. Как с работой в Калгари? Сложнее найти? Школы, районы?
-
Вообще то везде можно без записи, но вас попросят ждать и возможно долго
-
Шукаємо для newcomers 2 bd.в Downtown до 2200 CAD з середини січня або з 1 лютого. Бажано район Beltline. Якщо хтось володіє інформацією чи є вільні апартаменти в вашому будинку буду вдячна.