Ukrainian Calgary
-
Доброго дня! Порадьте будь ласка міграційного менеджера в Калгарі, україномовного
-
Привіт, працюю в Telus, Koodo, Southcentre mall в Калгарі, Звертайся до мене за домашніми інтернетом, тв, відеонаглядом. Також допоможу підібрати найкращий для тебе тарифний план *від $25 (твій номер лишається) і телефон. Також планшети, телефони, всі аксесуари для телефона можна придбати у розстрочку. Якщо у вас є вже сервіси Koodo, Telus і є запитання - звертайся, з радості допоможу.
-
Привет всем возможно кому-то нужна переноска для кота либо небольшой собаки 🐶 нахожусь в Калгари отдам за 20$
-
$24 - 30гб $34 - 40гб $45 - 75гб 📱 iPhone 14 за $5/міс 📱 iPhone 15 за $12.50/міс 📱 Samsung S23 Ultra за $25/міс 📱 Pixel 8 за $0/міс 📱 Pixel 7 за $0 Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique
-
Всім доброго вечора, по рекомендуйте стоматолога який працює по бенефісам . Дякую
-
Хай, спільнота Підкажить будь ласка. Якщо ми отримуємо гроші з України вестерн юніуном. Гроші з продажу майна (наприклад автівки, є копія договору куплі-продажу). Ми ж не зобов'язані сплачувати за це податки в Канаді?
-
Ні , платити нічого не будете. Ваші заробітки в Україні не мають відношення до Канади, принаймні по робочий візі 10000%
-
Я вам скажу я реально знайшла на сайті що якщо до Канади заробив то може і не відноситься Але якщо ви тут більше 183 днів ви вважаєтесь податковим резидентом І якщо маєте якийсь дохід то маєте сплачувати податки Там є багато нюансів також Але якщо хочете зможу скинути силку І від візи це не залежить
-
Вибачаюсь, це не заробіток, це продав автівку
-
Так , так ..а ще Канада обіцяє безкоштовну гарну медицину та кучу всього)) .. ніхто за ваші 5к$ в місяць не буде розбиратися.
-
Так , але це скоріше відноситься до людей у яких мільйонні заробітки. 2 рази ( в своїй та Канаді )податки ви явно не будете платити . Згодна що там багато нюансів .
-
Сорі я взагалі зелений, 2 місяці тут ))
-
А що означає, задекларуйте?
-
Та ні)) Але було б непогано!)
-
Якщо ні то навіть не хвилюйтеся, просто задекларуйте і все щоб в разі чого не було питань " звідки гроші " , всі папери у вас є , платити ви нічого не будете
-
Ваша автівка коштує хочаб більше 100к$?