Ukrainian Calgary
-
Маю декілька важливих запитань, прошу прокоментувати тих, хто дійсно знає відповідь. Якщо є лінки, посилання на ваші слова, і це не просто «мені сказала кума», то взагалі буде ідеально. 1) Яким чином станом на сьогодні можна переказати кошти з України в Канаду? 2) Якщо їхати з кешем, яку суму можна привезти до Канади? Яка повинна бути сума на людину/сімʼю щоб її не декларувати? Або ж що випливає в подальшому якщо прийдеться декларувати кошти (я не проти це робити, просто цікаво)? За них потрібно буде платити податки? P.S.: Мамкіних бізнесменів, експертів на всі питання і тролів прошу сфокусувати свої старання на якомусь іншому пості.
-
Не експерт,но здається 10 тисяч можна вести,все що більше потрібно декларувати
-
Гайз, вітаю! Підкажіть будь ласка, що можна купити без рецепту від тиску, щось типу нашого "дібазолу"? Дякую!
-
$45.83/міс, якщо в кредит та $30/міс, якщо лізинг
-
А то ніде ще ціни не кажуть
-
А по чом буде S24?
-
А Ви по програмі quaet приїхали? Чи казали причину відмови?
-
Вітаю! Знову маємо гарні тарифи! $34 - 30гб $39 - 50гб $44 - 50гб Також маємо знижки на деякі Айфони та можливість передзамовити Samsung S24. Також є кілька бонусів для тих, хто замовить Samsung S24 до 30 січня. Питайте в особистих, якщо цікаво, або приходьте Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique (біля Shoppers)
-
Цікаво,мені написали 75 в місяць😂
-
Кул, дякую
-
Recruitment part time You can work either in the morning or in the evening Morning shift time 10:00am-2:00pm Evening shift time 6:30pm-10:00pm Daily salary settlement:$31.43-$35.68 -Must already live in the Canada/US* Work can start at any time, please pm if interested
-
$75/міс - це Samsung S24 Ultra
-
2400
-
Всім привіт, можливо є тут хто продав квартиру свою в Україні. Підскажіть чи можливо тепер це зробити, і який процес цього всього ? Дякую.
-
Доброго дня. Є два білета Париж - Калгарі по 300 € Замовлені на букінгу з можливістю перенесення дати вильоту Виліт 26 січня Кому цікаво пишіть в особисті
-
Recruitment part time You can work either in the morning or in the evening Morning shift time 10:00am-2:00pm Evening shift time 6:30pm-10:00pm Daily salary settlement:$31.43-$35.68 -Must already live in the Canada/US* Work can start at any time, please pm if interested
-
Всім привіт! Мене звати Дмитро, працюю в барбершопі 💈MacLeod Trail Barbers💈 Calgary🇨🇦 запрошую всіх на стрижку:) Запис через дірект, або за телефоном 3682999804 Знаходимося за адресою: 4821 Macleod trail SW T2G 0A7 До зустрічі 🤝🏻