Ukrainian Calgary
-
Подайте на апеляцію. Там зазвичай 1 бал додають
-
Всем привет и хорошего дня 🫡😊 📎#seling #staff #electronic #powercable 🛒 - кабеля питания (power cable)для пик и других девайсов 💠- 5$ 💠- район SE или Центральна библиотека 📚
-
Вітаю! З 1 лютого перездам будинок на 3 спальні, 2 поверхи, без бейсменту. Є гараж на 2 авто. Оренда до травня з можливістю продовження. Спокійний район.Дуже зручне розташування: поруч школи, дитячі садки, магазини Суперстор, Вінерс, Canadian Tire, The Hime Depot, піцерії, кавʼярні та багато іншого, дитячі майданчики, зупинка автобусу, пішки можна дійти до BusStation з великою кількістю автобусі в різні напрямки міста. Недалеко мальовниче озеро. Будинок дуже теплий. 2300$+комунальні. Без домашніх тварин. Coventry Hill Way, NE.
-
Продаю бежеву сукню, нова, ні разу не вдягалась. Розмір S
-
Яяяя
-
ДЛЯ ТИХ,КТО ШУКАЄ ЖИТЛО З КІНЦЯ БЕРЕЗНЯ «ОЛІВЕР ІСТ» Цей апартамент розташований на 23-му поверсі, зручно в самому серці центру Калгарі. - Кондиціонер. - Вбудовані пральні машини в апартаменті. - Нержавіючі сталеві прилади Energy Star для кулінарних шедеврів. - Кварцові стільниці, рафінована основа для приготування обіду. - Вікно від підлоги до стелі вітальні для прекрасного краєвиду. - Системи сонячних затінень для сну, конфіденційності та спокою. - Дерев'яний підлоговий покриття, яке надає багатий фініш та космополітичний блиск. - Вигідний південний краєвид міста, горизонту та гір. - Вбудовані організатори шаф. - Вбудовані підсвічувані дзеркала для підкреслення вашої природної краси. Також, ми безкоштовно залишаємо диван. Всі інші речі можемо продати вам за вихідну ціну: ліжко, стільці та побутові речі. Багато інших переваг, напівмебльований або необладнаний варіант, включено опалення та вода. Звертайтеся особисто, якщо зацікавлені або є питання
-
Сукню купи
-
У мене закінчується оренда в лютому і з 1 березня доступна 2 кімнатна в центрі!
-
Шкода (
-
Привіт ! Здаються дві кімнати з власною ванною у великому будинку ! Дуже спокійний і затишний район ! Price : $1400 разом з комунальними і інтернетом !(за дві кімнати) В іншій кімнаті - проживає пара (спокійні,доброзичливі) Поруч школа ,парк ,автобусна зупинка ! Будинок на електроний замок! 📍35 Covecreek PL NE
-
Вітаю. Здається кімната в районі Beltline SW 16 AV. 10 хвилин пішки до сітрейн, навколо багато автобусних маршрутів. Приємний район. Дуже комфортні умови побуту. Є 2 телевізори, душова кабіна та ванна. Можна з кішкою. Ціна 912 CAD. Damage deposit 800 CAD. Доступно від 1 лютого. Питання в приват.
-
Мені здається, що по Fair Entry це безкоштовно тут.
-
Пользуясь случаем пишу пост, ищу девушку 18-33, я парень 182/95, 30+, есть Кар, есть хата, без детей и алиментов, работаю, много хобби, умею готовить, остальное в лс.
-
Ні в якому разі не давайте кішці цих капель бо розвинеться онкологія- в мене так кішка померла( зробили операцію по видаленню пухлини, а вона після неї ще 6 міс прожила і все).Шукайте нормальну клінніку і стерелізуйте.Зараз в нас вже 4 роки живе стерелізовану кішка- дуже активна і мишей гарно ловить.